IREM Porsuk Traş Fırçası - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: SAKAL FIRÇALARI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Porsuk Kılı Sakal Fırçaları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=7) +--- Konu Başlığı: IREM Porsuk Traş Fırçası (/showthread.php?tid=38) |
IREM Porsuk Traş Fırçası - BigHillMe - 20/04/2012 keske sorsaydım size gitmeden gpslerle ona buna sora sora etrafında akbaba gibi dolana dolana zor buldum şark handa tıraş malzemeleri varmı sadece hediyelik üstünemi bu arada hocam hep adını duyuyorum girmedim milyon centerlar malzemeleri oradan alıyorlarmıs onlarda tıraş ekipmanlarıda olduguna gore olabılır diye dusundum ama? ben yinede gpsden gürüntü vereyim kırmızı ile işaretlediğim yer zaza hanı zaten belirttim ona kıyasla herkes kolayca bulabilir benim gibi dolanıp durmaz IREM Porsuk Traş Fırçası - papazerigi - 20/04/2012 mantıklı (20/04/2012, Saat: 13:02)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: lider fırçanın dev knotlarında yaptıgı bir püf noktası var IREM Porsuk Traş Fırçası - provista - 20/04/2012 (20/04/2012, Saat: 17:09)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: keske sorsaydım size gitmeden şark han geçen sene; pedegg denilen aletlerle, bokomo denilen kafa masaj aletiyle, diğer ıvır zıvırla doluydu. kozmetikle ilgili olarak tırnak makası, törpü, burun makası vs. var. vakit geçirilebilecek bir yer. ama öyle aman aman birşey pek bulamazsınız. genelde hediyelik eşyalar var; içinde dereler akan elektronik harikası ışıklı ve fonda müzik olan duvar tabloları vs. gibi.... satıcılar köylü kurnazıdır dikkat etmenizi isterim zira oradan binbir pazarlıkla 5 lira denilen tornavidayı 3 liraya aldım diye keyif yaşanırken, handan çıkıp mercan yokuşundan aşağıya inerken bir seyyarın elinde aynı aletin 2 liraya satıldığını görebilme ihtimaliniz çok yüksek IREM Porsuk Traş Fırçası - BigHillMe - 20/04/2012 çin çer çöpünü fena halde severim dealextreme focalprice priceangels ve buyincoins den çıkmam süreklide en işime yaramayacak ıvır zıvırları alır dururum bana görede birşeyler çıkabilir sanırım teşekkürler bir haftasonuda orayı gezeyim bizlere uygun birşeyler çıkarsa haber veririm IREM Porsuk Traş Fırçası - eggman - 20/04/2012 Şarkhan felaket, herşey var IREM Porsuk Traş Fırçası - BigHillMe - 20/04/2012 (20/04/2012, Saat: 19:18)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şarkhan felaket, herşey vartıraş malzemeleri jilet makine elektrikli tıraş makineleri vs? IREM Porsuk Traş Fırçası - eggman - 20/04/2012 Vallahi tıraş adına birşey görmedim ama onun dışında herşey mevcut IREM Porsuk Traş Fırçası - provista - 21/04/2012 Arkadaşlar cumartesi saat 4 de han kapalıydı, haberiniz olsun IREM Porsuk Traş Fırçası - provista - 23/04/2012 Arkadaşlar, bugün nihayet edindim kehribar saplı porsugumu, Su resimdeki büyük fırçanın sapı da bence havan, haberiniz olsun Dükkan sahibi gayet kibar misafir perver biri, hanın en üst katındaki dükkan olmasından da sanırım yalnızlıktan sıkılıyor olacak ki hoş sohbet, muhabbet sever biri. Beyefendinin formundan haberi var, elinde fazlasıyla stok olduğunu, aşağı yukarı da her gun bir iki sipariş aldığını söyledi. IREM Porsuk Traş Fırçası - BigHillMe - 23/04/2012 (23/04/2012, Saat: 20:53)provista Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, bugün nihayet edindim kehribar saplı porsugumu, Su resimdeki büyük fırçanın sapı da bence havan, haberiniz olsun dahada artacak inş. yerli üreticinin arkasında olmalıyız |