Geleneksel Tıraş Forumları
Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: TIRAŞ TEKNİKLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Forum: Tıraş Teknikleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=20)
+--- Konu Başlığı: Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? (/showthread.php?tid=5116)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8

Cvp: Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? - korgunv - 14/12/2015

Duşun hemen sonrası tıraş oluyorum. Geçen gün duş kabinine ayna koydum. Henüz denemedim ama duş + tıraş + duş nasıl olacak merak ediyorum.

Cvp: Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? - seiko - 14/12/2015

Gecenlerde tam 1 saat banyoda kaldim, harika bir sicak dus icin. 1 saat sonrasi bir tiras oldum, acaip tahris. Hem de en kralindan Smile
Dustaki o uzun sureden sonra cildim resmen pamuga dondu ki, tahris yasamam da gayet normaldi. Demek ki, dusun suresini ve su sicakligini da
abartmamak lazim

RE: Cvp: Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? - FearOfATG - 18/06/2019

(14/12/2015, Saat: 16:06)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Duşun hemen sonrası tıraş oluyorum. Geçen gün duş kabinine ayna koydum. Henüz denemedim ama duş + tıraş + duş nasıl olacak merak ediyorum.
Çok geç gelen bir soru ama denediniz mi bunu komşum? Bir daha konuşulmamış bu başlık altında..

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...

Cvp: Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? - Gentleman - 18/06/2019

Ben duştan hemen önce tıraş olduğumda daha çok batıkla karşılaşıyorum. Belki de sıcak suyla cildin rahatlaması, porların gevşetmesinden kaynaklanıyor.

Cvp: Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? - 3.Perde - 18/06/2019

Once tras sonra dus bende de...

Cvp: RE: Cvp: Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? - korgunv - 18/06/2019

(18/06/2019, Saat: 01:44)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok geç gelen bir soru ama denediniz mi bunu komşum? Bir daha konuşulmamış bu başlık altında..

Denemedim komşum, duş sonrası bir kahve ve ardından tıraş şeklinde devam ediyorum.

Cvp: Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? - ahbap - 18/06/2019

Ben de genellikle önce duş sonra tıraş yöntemini uyguluyorum

RE: Cvp: Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? - FearOfATG - 18/06/2019

(18/06/2019, Saat: 10:51)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de genellikle önce duş sonra tıraş yöntemini uyguluyorum
İlk başlarda duştan önce daha verimli sonuç alıyordum ama zamanla tam tersi oldu bu durum bende..

Cvp: Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? - 3RD1 - 18/06/2019

Canım hangisini çekerse. Smile Güzel kokulu bir ürün kullanacaksam genelde duş sonrası. Kokusunu çok da sevmediğim ürün kullanacaksam duştan sonra genellikle.

Cvp: Tıraş. Duştan önce mi, sonra mı? - Soner - 18/06/2019

Yaz döneminin girmesi ile her sabah duş alıyorum, tabi kombiyi açmadan, bu sırada fırça suda bekliyor ben duştan çıktığımda hazır olmuş oluyor, su çok soğuk değil normal duş alınabilecek seviyede. Soğuk su ile tıraş herzaman tahrişi azaltır. Duşta benim için bir nevi ön hazırlık oluyor.