Tanışalım - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Konu Başlığı: Tanışalım (/showthread.php?tid=4) |
Tanışalım - papazerigi - 10/10/2011 çektim uğraşıyorum şimdi... becerebilirsem düzeltmeyi atıcam... sıcak ve soğuk su. Saygılar edit: geçmiş olsun.... kabloyu bulamadık.çoruma dönünce kendi makinemde çekip göndericem. Saygılar (10/10/2011, Saat: 00:07)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MAdem öyle diyorsun "yakında" olmaz, hemen gir banyoya, hazırla köpüğünü, çek videoya, yayınla bir burada. 5 dakikalık iş. Tanışalım - baduruk - 13/10/2011 benden başka izmir'li yok mu? tanışalım, kaynaşalım Tanışalım - papazerigi - 13/10/2011 yeni gelen arkadaşlar pek uğramıyorlar buraya belki de vardır ama. bilemiyoruz işte kim nereden... inşallah bulursun dostum bi izmirli, sizler de buluşma tertip edersiniz. Ankaralılar olarak kapımız açık her zaman iştirak etmek istersen (13/10/2011, Saat: 20:29)baduruk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: benden başka izmir'li yok mu? tanışalım, kaynaşalım Tanışalım - papazerigi - 16/10/2011 isyan edeceğim arkadaşşşş bu yeni gelen arkadaşlar bi zahmet kendilerini burada tanıtsalar..... 36 kişi olduk güya 15 kişi var mıdır acaba kendini tanıtan... Tanışalım - BigHillMe - 17/10/2011 gizliliğe önem veriyorlar demekki buarada üyemizin en az 10 katı ziyaretçi girişimiz var siteye emin olun tüm yazdıklarınız yerine ulaşıyor Tanışalım - Nihil79 - 22/11/2011 (28/09/2011, Saat: 23:08)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adaşım sayılır... Benim ismimin son harfi farklı Lord arkadaşımızdan.. Tanışalım - Kendineözgü - 26/11/2011 Merhabalar, Bursada yaşıyorum.İsmim Hüsnü.31 yasındayım.Bende Geleneksel Tıraş taraftarlarından bırıyım.Çevremdekılerede anlatmaya çalışıyorum.DE89 kullanıyorum.Fırçam FS 24 mm.Tıraş kremi olarak,Arko,Nivea,Maca Root kullanıyorum.Aradada Arko Tıraş Sabunu kullanıyorum.Gilletten memnunum.Basketbolu severim.2 Pac severim.Ancak Klasik müzikde dinlerim.1980-1990'larsız olmaz.Filmlerle aram uzak sayılmaz.Herkese Slmlar.Kendınıze ıyı bakın... Tanışalım - papazerigi - 26/11/2011 tanışma mesajı biraz geç oldu ama hoşgeldiniz aramıza .... (26/11/2011, Saat: 14:42)Kendineözgü Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, Tanışalım - Kendineözgü - 27/11/2011 (26/11/2011, Saat: 16:53)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tanışma mesajı biraz geç oldu ama H.Buldum. Sitede ürünler hakkındaki yorumlara bakmaktan,tanışma ile ilgili kısmı esgeçmişim,görmemişim. Tanışalım - anesthesia - 21/12/2011 bünyamin, hekim, istanbul (şimdilik) 35 yaş evli, çocuksuz, ideal kiracı bir kaç aydır tam tıraş meraklısıyım, ıslak diyemeyeceğim nitekim kartuş tıraşı diye tabir edilmesi gereken sisteme de maalesef ıslak tıraş deniyor, ama hiç safety razor kullanmadım, mach3, turbo, turbo excell falan derken baktım ki elimde vibrasyonlu bir traş makinesi var yeter dedim ve o günden bu yana jiletli ustura (milyoncudan alınma,1.25 lira) ve perma-sharplarımla mutlu mesut tam tıraşımı oluyordum. Ta ki ustura aramaya karar verip bu foruma denk gelene kadar, sanırım bir iki hafta içinde de şimdiye kadar ne kullanıyor idiysem onları değiştirmeye başlayacağım, nitekim görüyorum ki hiç birşeyden haberim yokmuş |