Yılbaşı Hediye Organizasyonu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Yılbaşı Hediye Organizasyonu (/showthread.php?tid=5223) |
Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - ckeskin - 11/12/2014 (11/12/2014, Saat: 15:33)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Velespit üstünde tıraş en büyük fentezim Hatta usturayla olursa daha da heyecanlı olur Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - eskiuyemnt - 11/12/2014 (11/12/2014, Saat: 15:44)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hatta usturayla olursa daha da heyecanlı olur Ustura tabi canım, kartuşla bungee jumping yaparken bile tıraş olurum Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - inceptum - 11/12/2014 (11/12/2014, Saat: 15:27)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dediğinizi anlıyorum. Arkadaşların da 1-2 TL lik hediyeler almayacaklarını düşünüyorum. Hem adı üzerinde hediye bu. Burada önemli olan birbirimize ufak sürprizler yapmamız. Üst limit belirlerken alt limit belirlememe nedenimiz de bu. İsteyen herkes gelir düzeyinden bağımsız olarak katılabilsin. Tabi kişisel olarak benim tavsiye edebileceğim değer 30-40 TL civarıdır. Yine de bu sadece bir tavsiye. Anladım,o zaman herkes şimdiden hediyelerini güle güle kullansın diyim.Bahsettiğim tarzda bir şey düşünülürse ileride belki ben de katılmak isterim. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - asymptote - 11/12/2014 (11/12/2014, Saat: 15:08)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben birisine 40 liralık aftershave alıp gönderince,bana 1.5 liralık 2 tane arko stick gelirse bu beni pek sevindiren bir hediye olmaz açıkçası. Benim paylaştığım arko stick fotoğrafı böyle bir algının oluşmasına hizmet ettiyse başlığı açan arkadaştan özür dilerim.. Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz arkadaşlar. Olayı maddileştirirsek meselenin ruhu kaçar, bir anlamı kalmaz. Tamam, her şeyde olduğu gibi hediyeleşmede de mütekabiliyet önemlidir ancak burada daha önemli olan şey, forum içinde böyle bir organizasyonun düşünümüş olması; hiç karşılaşmadığınız ve gerçekte tanımadığınız birine ortak ilgileriniz üzerinden karşılıklı hediye sunmanız. Burada hediye sunmanın kendisi hediyeyi sunan için bir hediye gibi düşünülürse gelecek hediyelerin muhtevası önemini hızlıca kaybeder düşüncesindeyim.. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - eskiuyemnt - 11/12/2014 (11/12/2014, Saat: 16:17)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim paylaştığım arko stick fotoğrafı böyle bir algının oluşmasına hizmet ettiyse başlığı açan arkadaştan özür dilerim.. Değerinden ziyade her yerde bulunan ürünlerden değil de farklı sample sabundur, jilettir, makinedir bunlarla gönül almak önemli, Ben asymptote üstadıma kapının üzerine asılan çoraplardan alcam mesela Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - ckeskin - 11/12/2014 (11/12/2014, Saat: 16:17)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim paylaştığım arko stick fotoğrafı böyle bir algının oluşmasına hizmet ettiyse başlığı açan arkadaştan özür dilerim.. Bravo üstat size kesinlikle katılıyorum. Bu arada hediye olarak birisini arko sabuna boğmak da bence çok cazip bir hediye. Bütün modifikasyonları yapıp deneme şansı olur kişinin bir anda Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - inceptum - 11/12/2014 En büyük hediye de kargo şirketlerine verilmiş olacak gibi. Herkese bol hediye alıp vermiş olma mutluluğu diliyorum. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - zorba58 - 11/12/2014 (11/12/2014, Saat: 16:17)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim paylaştığım arko stick fotoğrafı böyle bir algının oluşmasına hizmet ettiyse başlığı açan arkadaştan özür dilerim.. Ağzına sağlık dostum. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - OnLyTNT - 11/12/2014 Doğru hediyenin küçüğü büyüğü olmaz. Mesela Onur98' in bana hediye ettiği Blueness sabun beni çok sevindirmişti veya diğer alışverişlerimde eklenen ufak tefek jilet vs.. çok hoşuma gidiyor. Çünkü ortada bir beklenti yok. Lakin bu argüman bu tip organizasyonlarda geçerli değil. Ortada bir beklenti, organize edilmiş bir faaliyet var. Böyle bir ogranizasyonda Arko çubuk hediye etmek dalga geçmek, cinlik yapmak gibi olur. O cinliği de herkes yaparsa (yapacağından değil de laf işte) herkesin elinde bir kutu Arko olur tertemiz. Kargo fiyatları belli, 10 Lira kargo ücreti vererek tutup 1-2 Liralık "hediye" yollamak filan olacak işler değil. Gerçekçi olalım. Herkes kendi muhasebesini yapacaktır tahminimce. Ülkemizde tıraş ürünleri çeşitliliği ortada, organizasyon bence sadece tıraş ürünleri ile sınırlandırılmasa iyiydi. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - zanshin - 11/12/2014 mancho üstadın çember fıkrasını görüyorum ve Temel'in organize olalım fıkrasını hatırlıyorum. Heyecanı da burda bu işin |