Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi (/showthread.php?tid=7000) |
Cvp: Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi - rocnel - 13/03/2016 (13/03/2016, Saat: 15:11)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Perşembe geldiler işyerine tesadüf gördüm ne oldu benim fatura dedim abi hatırladım seni ama faturayı bulamadık dediler cuma da gelmediler ben istanbul A gidiypruk bu akşam bakalım nasıl olacak bu iş Aras kargoya şans vericem, üzerinde önem taşır yazıyor Bu arada 4.35 olarak alıcı ödemeli anlaştığımız kargoların tamamına yakınını şirketten tahsil etmişler, yanlışlık yapmışlar, geçenlerde muhasebeci söyledi. Kargoyu seçenek olarak da sunabiliriz. Cvp: Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi - btoprak - 13/03/2016 Sayın @rocnel ben 2 adet SE alet aldım ve benden kargo ücreti almadılar. Bu durumda odediginiz kargo miktarını gelecek siparişimde fiyatı öderken üstüne ekleyip gönderebilirim. Bilgilendirmeniz yeter . Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Cvp: Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi - msakalli - 13/03/2016 Sevgili @rocnel benden de kargo ücreti almadılar, bunu bir şekilde ödeyelim size. Verdiğiniz hesaba göndersek olur mu? Cvp: Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi - crionics - 13/03/2016 Evet benden de almadılar. E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi - rocnel - 13/03/2016 Arkadaşlar hiç gerek yok, bu konuyu atlayalım, ana başlık altında birazdan ilk hazır olan desenli sapları fotoğraflarını paylaşacağım, saygılar. Cvp: Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi - ihtilaf - 15/03/2016 Jileti kırmak yerine makasla kesmek jileti yandan takarken kolaylık sağlıyor Jiet takıp sökmeye bir kaç denemeden sonra kolayca alışılıyor Daha önce ağır paslanmaz çelik ,döküm ağır siklet DE SE alet kullanmayanlara ağır ve dengesiz gelebilir.Tasarım hatası değil tam tersi bu tür aletlerin ortak özelliğidir ağır olması. Ağırlığına rağmen kazıma yada razor burne yol açmıyor EJ yada Muhle 89 dan daha yakın tıraş veriyor aynı zamanda 89 lar gibi jileti hissettirmiyor. Ağırlık dışında 89 ve 34C günlük segmentine muadil sayılabilir XTG ve ATG de çok başarılı Sap da desen olmasada kaymıyor.Desenler kaymayı engellemeden çok kavrama ve manevrada çok faydalı Paslanmaz çelik olmasına rağmen kullanımdan sonra durulamak ve kurulamak gerekir sürekli ıslak nemli bırakmak özellikle sert sular kurulanmazsa su lekesi bırakabilir @btoprak bu kafanın mild versiyonunu istiyordu.halen isteği geçerlimi Cvp: Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi - btoprak - 15/03/2016 (15/03/2016, Saat: 21:09)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak bu kafanın mild versiyonunu istiyordu.halen isteği geçerlimi Üstadım aslında ben bunun bir seviye daha yumuşak olanı ve bir derece daha agresif olanı olsa iyi olur diye düşünüyorum . Bunun bir agresifi ve iki seviye daha agresifi bana uymuyor biraz, elimde zaten R41 var, tam agresif olarak o yetiyor da artıyor. Belki isteğim bencilcedir, ama ben halen "Mild, yarı agresif (P) ve agresif" seriden yana kullanıyorum oyumu . (15/03/2016, Saat: 21:09)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jileti kırmak yerine makasla kesmek jileti yandan takarken kolaylık sağlıyor Üstadım jileti makineye usturaya takar gibi yandan değil de, iki ucundan tutarak önden ittirip takıyoruz sanırım. Ben taktıktan sonra kenar kısımlardan hafiften lavabonun kenarına bastırarak oturtuyorum, mükemmel tutuş sağlıyor. Tabi çok bastırmamak lazım kenardan, kazaya sebebiyet verebilir . Ama önden ittirerek çok daha kolay takılıyor üstadım. Denemediyseniz deneyin bir, @cihankeskin üstad öyle tarif etmişti, ben de aldığımdan beridir öyle kullanıyorum. Cvp: Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi - ihtilaf - 15/03/2016 @btoprak üstadım Jilet önden hem yandan takılıyor injectör jilet alet kullanan Cobra misali jilet yandan da takılabiliyor ön kısımdan tüm hazneyi hizalamak zor gelirse yandan yükleme yardımcı oluyor İki şekildede çok kolay takıyorum , vasat günümde 2 saniye sürmüyor Cvp: Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi - btoprak - 15/03/2016 (15/03/2016, Saat: 21:37)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak üstadım Ben de akıl veriyorum , kusuruma bakmayın üstadım . Bu arada kervana bir arkadaşı daha kattık, 4 adet Rocnel'ci olduk. Ben cidden çok beğendim aleti, yarım jilet kullanıyor olması en çok hoşuma giden tarafı... Cvp: Rocnel SE / Single Edge Razor İncelemesi - ihtilaf - 15/03/2016 (15/03/2016, Saat: 21:41)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de akıl veriyorum , kusuruma bakmayın üstadım . Bu arada kervana bir arkadaşı daha kattık, 4 adet Rocnel'ci olduk. Jileti bölmeyi ve kulaklarını kırmayı ritüel haline getirenler için keyif veren bir alet ayrıca yarım jilet olayını bende sevdim Halen Rocnel sahibi olamayan arkadaşlarımız özelden sordu ''bu aletin hiç dezavantajı yok mu '' açıklama mahiyetiyle yazmak lüzümunda hissettim. |