Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu (/showthread.php?tid=8416) |
Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - ahraz - 05/02/2019 Var. Ben ismini vermem, kendi isterse açıklasın (05/02/2019, Saat: 12:21)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bu sabunu bitirebilen yok mu forumda? RE: Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - FearOfATG - 05/02/2019 (05/02/2019, Saat: 12:23)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Var. Ben ismini vermem, kendi isterse açıklasınNe kadar sürmüş peki? Anonim gelenekselci bunu söylemiş miydi? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - ahraz - 05/02/2019 (05/02/2019, Saat: 12:24)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne kadar sürmüş peki? Anonim gelenekselci bunu söylemiş miydi? Gelir şimdi büyük ihtimal. Üç defa içimizden MdC deyince geliyor çünkü RE: Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - FearOfATG - 05/02/2019 (05/02/2019, Saat: 12:32)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gelir şimdi büyük ihtimal. Üç defa içimizden MdC deyince geliyor çünküTesbihle tam tur yaptım Caner hocam. 33 mdc oldu gelen giden yok.. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - ahraz - 05/02/2019 Allah Allah hiç böyle şeyler yapmazdı halbuki. Kötülesem MdC ‘yi gelir hemen @FearOfATG Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - Nani Kuş - 05/02/2019 Geldim dostlar Bitirenlerden biri benim yeni MdC Rose almayı düşünüyorum . Sabunla ilğili herşey yazılmış üstüne sadece şunu söylüyorum tüm MdC çeşitlerinde çatı aynı o sebeple koku ( Rose kullanmadım ) olayını fazla önemsemeyin hiç bir çeşidinde koku baymıyor . Benim kullanım alışkanlığım 4 gün MdC 2 gün diğer sabunlar . Pazar günü aile için keyfe bağlı olarak tıraş oluyorum . 200 gr sabun benim kullanım alışkanlığım ile 8 ayda bitiyor . Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - connect - 05/02/2019 haftada 1 veya 2 gün traş oluyorum. Yenisini zor alacağım galiba Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - gidakontrol - 05/02/2019 Şimdi 8 ay gidiyorsa size, 30 gun yillik izin ve resmi tatilleri eklersek rahat 10 ay gider. Bundan sonraki 15 yıl daha tıraş olacağımı hesaplarsak(emeklilik) 20 kutu daha aldık mı olay tamamdir Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - vintage - 05/02/2019 Mantic amca MdC ile ucuz Williams sabun arasında pek bir fark olmadığını söylemiş...mişmişmişşşş Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - SKYBRAVE - 05/02/2019 (05/02/2019, Saat: 15:38)vintage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mantic amca MdC ile ucuz Williams sabun arasında pek bir fark olmadığını söylemiş...mişmişmişşşş Bu mesajdan sonra çarşı karışır ağa |