Günün Tıraşı - papazerigi - 31/08/2012
inşallah
(31/08/2012, Saat: 21:02)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Papazeriği kardeşim gel seneye bekarlar grubu kurup güneyi Ege'yi gezelim bekarlik günlerini analım
Günün Tıraşı - piankhy - 31/08/2012
Hayitbuku, Palamutbuku ve Ovabuku Datca'nin en guzel yerleri. Her sene giderim Palamutbuku'ne. Adeta Cennet'ten bir kose gibidir. Digerleri de oyle. Tam kafa dinlenecek ve stres atilabilecek yerler. Buralari kesfettikten sonra baska hicbir yere gidemez olduk esimle birlikte. Mutlaka Palamutbuku'nu de gorun. Aylin Ahsap Evler kalmak icin tavsiye edilebilecek bir yer. Benim yerime de gezin. İsler nedeniyle bu yil gidemiyorum.
Günün Tıraşı - ihtilaf - 31/08/2012
(31/08/2012, Saat: 22:56)piankhy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayitbuku, Palamutbuku ve Ovabuku Datca'nin en guzel yerleri. Her sene giderim Palamutbuku'ne. Adeta Cennet'ten bir kose gibidir. Digerleri de oyle. Tam kafa dinlenecek ve stres atilabilecek yerler. Buralari kesfettikten sonra baska hicbir yere gidemez olduk esimle birlikte. Mutlaka Palamutbuku'nu de gorun. Aylin Ahsap Evler kalmak icin tavsiye edilebilecek bir yer. Benim yerime de gezin. İsler nedeniyle bu yil gidemiyorum.
Günün Tıraşı - zorba58 - 31/08/2012
(31/08/2012, Saat: 22:56)piankhy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayitbuku, Palamutbuku ve Ovabuku Datca'nin en guzel yerleri. Her sene giderim Palamutbuku'ne. Adeta Cennet'ten bir kose gibidir. Digerleri de oyle. Tam kafa dinlenecek ve stres atilabilecek yerler. Buralari kesfettikten sonra baska hicbir yere gidemez olduk esimle birlikte. Mutlaka Palamutbuku'nu de gorun. Aylin Ahsap Evler kalmak icin tavsiye edilebilecek bir yer. Benim yerime de gezin. İsler nedeniyle bu yil gidemiyorum.
piankhy dostum hangi sektöre el attın merak ettim
Günün Tıraşı - piankhy - 01/09/2012
(31/08/2012, Saat: 23:25)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (31/08/2012, Saat: 22:56)piankhy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayitbuku, Palamutbuku ve Ovabuku Datca'nin en guzel yerleri. Her sene giderim Palamutbuku'ne. Adeta Cennet'ten bir kose gibidir. Digerleri de oyle. Tam kafa dinlenecek ve stres atilabilecek yerler. Buralari kesfettikten sonra baska hicbir yere gidemez olduk esimle birlikte. Mutlaka Palamutbuku'nu de gorun. Aylin Ahsap Evler kalmak icin tavsiye edilebilecek bir yer. Benim yerime de gezin. İsler nedeniyle bu yil gidemiyorum.
piankhy dostum hangi sektöre el attın merak ettim
Matbaacilik sektoru diyebiliriz. Onun bir kolu. Makine falan aldim yurtdisindan. İkitelli Organize Sanayi'de yer tuttum. Kalin cilt kapaklari yapiyoruz matbaalara. Zaten benim ortak da babadan matbaaci. Simdilik ona gelen islerle basladik ileride Allah kerim
Günün Tıraşı - Lord Sparhawk - 01/09/2012
Tutturdunuz palamutbükü de palamutbükü diye, canım çok fena palamut istedi şimdi. Şöyle kocaman yağlı bir tane olacaktı. Mangalda cız bız. Yanında da mor soğan, taze roka ve bir ince dilim limon.
Neyse, ben gidip kahvaltı yapayım. Sonra da tıraşımı olayım.
Günün Tıraşı - ihtilaf - 01/09/2012
bir haftadır penguenler gibi sabah akşam çipura levrek barbun mercan karagöz e bulursam yiyorum
(01/09/2012, Saat: 11:19)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tutturdunuz palamutbükü de palamutbükü diye, canım çok fena palamut istedi şimdi. Şöyle kocaman yağlı bir tane olacaktı. Mangalda cız bız. Yanında da mor soğan, taze roka ve bir ince dilim limon.
Neyse, ben gidip kahvaltı yapayım. Sonra da tıraşımı olayım.
Günün Tıraşı - papazerigi - 01/09/2012
balığı ben de çok severim.
Günün Tıraşı - ihtilaf - 01/09/2012
(01/09/2012, Saat: 11:33)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: balığı ben de çok severim.
Papazeriği üstadım göndereyim bir kasa Levrek aksam mangal yaparsın
Günün Tıraşı - papazerigi - 01/09/2012
hocam, bir hanım bir de ben. tamam ikimizde çok severiz balığı ama iki kişi 1 kasayı bitirebileceğimizi sanmıyorum . neyse ki balık sezonu açıldı. Balıkçılar da kepenklerini açmaya başladılar burada
Saygılarımla
|