Cvp: Günün Tıraşı - cosa_nostra - 20/03/2015
Sağ olun komşum , vakit olmuyordu epeydir. Bugün biraz vakit ayırıp, çelik değsin dedim yüzüme
Cvp: Günün Tıraşı - kethuda57 - 20/03/2015
9. ayarda ilkine göre daha güzel bir tıraş yaşadım.
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 20/03/2015
(19/03/2015, Saat: 21:17)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ideal sanırım bana biraz mild geliyor.
- Ideal DE + Gillette 7 O'Clock Sharp Edge Jilet
- Edwin Jagger Super Badger Fırça
- Speick Krem
- 444 Balsam
sıhhatler olsun komşum, iyi tıraş olmuş. Şu speick maviden bir getirtemedi bu Karkot ya, uyuz etti beni
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 20/03/2015
Sabah sporundan sonra muhteşem bir tıraş ile güne başlamak
1. Gillette Slim Adgjustable;
2. Bolzano jilet;
3. I coloniali Mango sabun;
4. Tabac Balm;
5. Omega Domuz Fırça;
Dikkatli, tahrişsiz güzel bir tıraş çıkardım,sinek kaydı hemde. Hatta boyun bölgem bile kızarmadı. Yeni oyuncağım tabac balm hoşuma gitti,şap sürmediğimden bir yanma oldu ise ilk başta hemen etkisi geçti ve güzel kokusu kaldı. Herkese hayırlı cumalar...
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 20/03/2015
(20/03/2015, Saat: 08:03)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıhhatler olsun komşum, iyi tıraş olmuş. Şu speick maviden bir getirtemedi bu Karkot ya, uyuz etti beni
Ablam 1 ay önce gittiğinde vardı Karkot'ta klasik Speick.
Baktım bende geçen günlerde yine active raflarında Gerçi artık çok ihtiyacım kalmadı speick'e cella, tabac ve proraso falan idare ediyorum ama mavisini denemedim diye içimde ukte kalmıştı. Bir ara yine gidip kontrol edeceğim
Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 20/03/2015
Sabun MWF
(20/03/2015, Saat: 13:19)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sabun MWF
bayercy ve cihankeskin komşularım mesajı aldım, bugün sharp edge ile olunacak tıraş. İkinize de sıhhatler olsun diyorum
Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 20/03/2015
Teşekkürler@ Mehmet Kiraz komşum. Size de sihhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 20/03/2015
Son günlerde mevsim geçişinden dolayı cildimde oluşan hassasiyet neticesinde bir süre daha 1,5 perde tıraş olma kararı aldım. Cildi olabildiğince travmaya uğratmadan bir tıraş çıkartmaya çalıştım.
Ön hazırlık: Sıcak su ve sabunla yıkama, sıcak havlu
Tıraş Makinesi: Merkur Futur
Jilet: Bolzano Superinox
Sabun: TOBS Sandalwood
Fırça: Semogue 1305
Tıraş Sonrası: Bol soğuk su, TOBS Sandalwood Aftershave Gel
|