Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 12/04/2015
(12/04/2015, Saat: 12:32)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıcak Havlu
TOBS Avocado
Tipsoft PS
Gillette Slim
Polsilver
Şap
Axe Pulse
444
sıhhatler olsun candova komşum !!
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 12/04/2015
Açılın acemi usturacı geldi
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 12/04/2015
Sıhhatler olsun @ihtilaf üstadım. Ayrıca açıldık üstad, yollar sizindir. Bize de siz geçerken kornayla eşlik etmek düşer .
Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 12/04/2015
Progress
Polsilver
Arko
Semogue soc
Zaza şap
De vergulde hand balsam
Keyifli pazarlar!
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 12/04/2015
@ihtilaf
Acemi ama puma kullanan usturacı, benim çelik ustura serüvenim 6 ayı geçti daha benim Puma'm yok Hayırlı olsun. Bu arada Puma ustura ile arkadaki jaguar deseni göndermesi gözümden kaçmadı
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 12/04/2015
1. Gillete slim adg
2. Polsilver jilet
3. Semogue 1305 fırça
4. Zaza şap
5. i coloniali sabun
6. Locatine balm
2 kesik ve tahrişli tıraş. Sanırım en büyük hatam sinek kaydı yapacam diye uğraşmam. Polsilver 3.tıraşında biraz çekiştirdi. Balm yüzümü çok yaktı,rahatlatmadı.
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 12/04/2015
(12/04/2015, Saat: 13:37)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. Gillete slim adg
2. Polsilver jilet
3. Semogue 1305 fırça
4. Zaza şap
5. i coloniali sabun
6. Locatine balm
2 kesik ve tahrişli tıraş. Sanırım en büyük hatam sinek kaydı yapacam diye uğraşmam. Polsilver 3.tıraşında biraz çekiştirdi. Balm yüzümü çok yaktı,rahatlatmadı.
Geçmiş olsun komşum, eğer ki yanma çok sürerse az miktarda Hametan krem öneririm. Ben haftasonu dinlensin diye bıraktım cildi.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 12/04/2015
(12/04/2015, Saat: 13:26)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ihtilaf
Acemi ama puma kullanan usturacı, benim çelik ustura serüvenim 6 ayı geçti daha benim Puma'm yok Hayırlı olsun. Bu arada Puma ustura ile arkadaki jaguar deseni göndermesi gözümden kaçmadı
Teşekkürler @btoprak hocam katıl konvoya acemi bandosu yapalım
@Strath teşekkürler hocam bizim ustamız iyi hemen yırtıcı sınıfı usturalardan başladık
Bu arada denizci gözü ve dikkati takdire değer !
Cvp: Günün Tıraşı - candova - 12/04/2015
(12/04/2015, Saat: 12:51)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıhhatler olsun candova komşum !!
Teşekkür ederim komşum
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 12/04/2015
Dün gece, gece yarısından sonra tıraş olunca sanıyorum pekala günün tıraşı olur;
Omega 49
Col Conk Almond
Standard Razors Black
Sputnik (2)(Avuçta stroplandı.)
Tariş Lavanta Kolonyası
Bu ekipman ile bir haftadır tıraş oluyorum, arada bir arko-rapira kaçamağı yaptım yalnızca. Bütün hafta beni üzmedi, tahrişsiz damat tıraşı oldum. Tariş Lavanta da bence çok başarılı bir tıraş sonrası oldu. İstanbul'a geliyor benimle.
Önümüzdeki haftayı düşününce iyi bir ekipman orucu oldu bu hafta...
|