Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 20/04/2015
Fs silvertip
Arko
R41 kafa 89 sap
Polsilver
Sap
Bebak
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 20/04/2015
SE jilet denemelerimde bir dönüm noktası oldu sanırım MMOC. Bullettip'ten sonra ilaç gibi geldi. GEM PTFE jiletle harika bir tıraş verdi. 2 perdede sinekkaydı oldu. El biraz alışınca tek perde + rötuşla da sinekkaydı tıraş olabileceğimi tahmin ediyorum. Yalnız hiç affedici değil. Dikkatli olmak lazım. Yoksa noktasal kanamalar olabiliyor.
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 20/04/2015
(20/04/2015, Saat: 14:32)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SE jilet denemelerimde bir dönüm noktası oldu sanırım MMOC. Bullettip'ten sonra ilaç gibi geldi. GEM PTFE jiletle harika bir tıraş verdi. 2 perdede sinekkaydı oldu. El biraz alışınca tek perde + rötuşla da sinekkaydı tıraş olabileceğimi tahmin ediyorum. Yalnız hiç affedici değil. Dikkatli olmak lazım. Yoksa noktasal kanamalar olabiliyor.
Sıhhatler olsun komşum,balm nasıl peki? Birde DE ile SE arasında ne gibi bir fark var. Futur ile karşılaştırırsanız mesela
(20/04/2015, Saat: 14:48)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum,balm nasıl peki? Birde DE ile SE arasında ne gibi bir fark var. Futur ile karşılaştırırsanız mesela
Balm'ı da çok sevdim ama biliyorsunuz bir ürünü 1-2 hafta kullanmadan yorum yapmıyorum daha fazla. 2 haftaya incelemesi gelir.
Bu farkla ilgili forumda arasanız bilgi var ama kısaca özetlemek gerekirse SE daha çok usturaya yakın bir tıraş veriyor.
Günün Tıraşı - Aleksey - 20/04/2015
Aleksey günlük tıraş oluyor artık
Günün Tıraşı - Seryoga434 - 20/04/2015
Gillette Fatboy ve Tabac sonuç mükemmel
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 20/04/2015
(20/04/2015, Saat: 21:21)Seryoga434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Gillette Fatboy ve Tabac sonuç mükemmel
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sıhhatler olsun komşum yarın benimde Tabac Tuesday günüm
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 20/04/2015
Bir sandal günü daha
Ön Hazırlık: Duş (sandalağacı şampuan ile), TOBS Sandalwood Pre Shave Oil
Fırça: Semogue 1305
Sabun: TOBS Sandalwood
Tıraş Makinesi: Merkur Futur
Jilet: Timor Solingen
Tıraş Sonrası: TOBS Sandalwood Aftershave Gel, TOBS Sandalwood Cologne, TOBS Sandalwood Talcum boyun ve ensemize.
Cvp: Günün Tıraşı - connoisseur - 20/04/2015
Bruce
TOBS un sandalagaci sampuani yok herhalde?
|