Yılbaşı Hediye Organizasyonu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Yılbaşı Hediye Organizasyonu (/showthread.php?tid=5223) |
Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - ckeskin - 11/12/2014 (11/12/2014, Saat: 22:08)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğru hediyenin küçüğü büyüğü olmaz. Mesela Onur98' in bana hediye ettiği Blueness sabun beni çok sevindirmişti veya diğer alışverişlerimde eklenen ufak tefek jilet vs.. çok hoşuma gidiyor. Çünkü ortada bir beklenti yok. Hocam İmpa Ticaret'te hediye edilebilecek bolca ürün var. Ben sonuçların güzel olacağına inanıyorum. Hatta gitmenize bile gerek yok. İmpa ticaretten direk kargolatabilirsiniz aldığınız hediyeyi. Daha da sürpriz olur. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - Mehmet Kiraz - 12/12/2014 Arkadaşlar bu sene katılamıyorum, ama gelecek seneye askere gitmezsem mutlaka katılacağım !!!. Not : Hediye olarak sabun ve jilet alınır Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - ckeskin - 12/12/2014 (12/12/2014, Saat: 07:50)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu sene katılamıyorum, ama gelecek seneye askere gitmezsem mutlaka katılacağım !!!. Not : Hediye olarak sabun ve jilet alınır Komşum seneye askere gidersen de katıl. Hiç bir şey olmadı Kıbrıs'ta Speick var Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - Lord Sparhawk - 12/12/2014 Kıbrısa kargo ücreti hediyenin kendsinden çok tutar yahu Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - ts9funk - 12/12/2014 Bende katıldım arkadaşlar,güzel olacak Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - ckeskin - 12/12/2014 (12/12/2014, Saat: 12:51)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kıbrısa kargo ücreti hediyenin kendsinden çok tutar yahu Canım bu senenin problemi değil. Bir de Kıbrısa kargo Türkiye içi şehirler arasıyla aynı ücret rahat olun. Tabi seneye düşünürüz bunları. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - ckeskin - 12/12/2014 (12/12/2014, Saat: 12:57)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende katıldım arkadaşlar,güzel olacak Komşum ekledim. Bir kere daha hatırlatıyorum arkadaşlar son katılım bugün saat 17.00'ye kadar. Ardından hemen çekilişi yapıp adresleri bu akşam göndermeyi planlıyorum. Olmadı Cumartesi hediye alacağınız kişinin bilgileri özel mesaj olarak sizlere gönderilmiş olacak. Lütfen özel mesaj kutularınızın doluluğunu kontrol ediniz. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - ts9funk - 12/12/2014 (12/12/2014, Saat: 13:09)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ekledim. Teşekkürler.. Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - Mehmet Kiraz - 12/12/2014 (12/12/2014, Saat: 10:25)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum seneye askere gidersen de katıl. Hiç bir şey olmadı Kıbrıs'ta Speick var Bu arada cihankeskin komşum ben bir küçük araştırma yaptım Karkot Organik dükkan var burada Girne ve Lefkoşa'da Speick'ın tüm ürünleri var. İnanmak zor bende duyunca Aman Tanrım Didim . Aftershave için bir ara gideceğim oraya Cvp: Yılbaşı Hediye Organizasyonu - Mehmet Kiraz - 12/12/2014 (12/12/2014, Saat: 12:51)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kıbrısa kargo ücreti hediyenin kendsinden çok tutar yahu Lord Sparhawk üstadım İstanbul'a geldiğimde size bir ziyaret yaparım artık, hediyemi o zaman teslim alırım . Kesinlikle haklısınız, o yüzdendir ki İmpa Ticaretten birşey sipariş edemedim hem Gümrük olaylarını bilmiyorum buranın hem de astarı yüzünden pahalıya gelecek durumu var diyelim. Şubat'ta İstanbul'da olacağım artık o zaman halledeceğim eksiklerimi. Esprili yorumunuz içinde teşekkür ederim Not : Hediye olarak Tabac Aftershave Lotion yada balm hediye olarak alınır |