(Anket) Favori Sabununuz - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: (Anket) Favori Sabununuz (/showthread.php?tid=713) |
Kullandıklarım / Favorilerim (Sabun) - eggman - 06/05/2012 (06/05/2012, Saat: 01:46)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben füme ve tabac derim. füme çok konforlu bir sabun. bugün 0 hazırlık, çok hızlı 2 perde tıraş oldum ve füme ile sıfır tahriş yaşadım. o kadar hızlı oldum ki arada çayım bile soğumadı papazerigi hocam sende bir sırala bakalım Kullandıklarım / Favorilerim (Sabun) - papazerigi - 06/05/2012 1. tabac 2. füme tabac ve fümeden sonra buradan aşağısı bana aynı geliyor, çok fark yok. ama ayıp olmasın diye dizdim. 3. WS 4. MWF (çok kullanmadım, ondandır belki de, biraz daha şans vermek gerekli) 5. Cella ve Proraso (konfor için değil sadece kokuları için) 6. bundan sonra da arko filan tamaen özneldir.kişisel zevklere laf yok.. İyi haftasonları herkese... Kullandıklarım / Favorilerim (Sabun) - eggman - 13/05/2012 Şu favoriler başlıkları niye tutmuyor bu forumda bir türlü anlamıyorum halbuki ne güzel görüyoruz aynı ürünleri deneyip farklı farklı beğenesi olanları vb. Kullandıklarım / Favorilerim (Sabun) - Bestarrkin - 21/05/2012 DR Harris MWF C&S 88 Kullandıklarım / Favorilerim (Sabun) - gakgoş - 25/05/2012 (13/05/2012, Saat: 20:10)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu favoriler başlıkları niye tutmuyor bu forumda bir türlü anlamıyorum halbuki ne güzel görüyoruz aynı ürünleri deneyip farklı farklı beğenesi olanları vb. bu başlıkların tutması için gerekirse post kasarım eggman aslında bu konu anket bile olabilir, böylece benim gibi arko haricinde sabunla tanışmamış bünyelere yol gösterici olur. Kullandıklarım / Favorilerim (Sabun) - mustaphaturk - 25/05/2012 Kullandıklarım; -Derby -Tweex -Wilkinson -GZD -Arko Favorilerim; -GZD -Arko Deneyeceklerim; -Cella -Tabac -Col.Conk -Sir Irisch Moss -Prorosa -Füme -Camelot -Erasmic -Omega Öncelikli deneyeceklerim; -Tabac -Prorosa -Camelot -Füme Kullandıklarım / Favorilerim (Sabun) - blaster - 26/09/2012 Kullandıklarım; -Arko -Cella -Sir Irish Moos -Erasmic -Derby -Proraso -Valobra Almond Favorilerim; -Cella -Arko -Sir Irish Moos Çok sayıda sabun denemedim ama iyi kötü bir karşılaştırma yapacak kadar deneyimim oldu. Favorilere dördüncü eklemem gerekirse o da Valobra olurdu. Proraso'nun ferahlığı hoş olsa da, o etkiyi, bir aftershave ile yaratmak daha uygun gibi geliyor bana. Kullandıklarım / Favorilerim (Sabun) - uataman - 26/09/2012 kullandıklarım arko wilkinson omega proraso mwf tabac palmolive clar kabinett füme body shop maca root cella GFT violet krem GFT rose krem tobs sandalwood mamas bear obs colonel conk amber Favorilerim mwf mwf mwf tabac clar cabinett Aslında kutsal üçlüyü bulmuş gibiyim mwf, 37c, crystal... birde chubby aldımmıydı, ben tamamım diyeceğimde param yok (Anket) Favori Sabununuz - mavi - 02/11/2012 Favorim Arko, zaten uzun süredir de Arko kullanıyorum. (Anket) Favori Sabununuz - Lord Sparhawk - 02/11/2012 Olan seçenekler arasından tercihim cella. |