RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 16/05/2015
(16/05/2015, Saat: 12:49)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun @Chinaski komşum, güzel fotoğraf olmuş Teşekkürler komşum. Iyi tatiller
Günün Tıraşı - Aleksey - 16/05/2015
Günün Tıraşı - crionics - 16/05/2015
Cümleten sıhhatler olsun
TIPSOFT CUSTOM (By Lijun Üstad), PRORASO, MERKUR PROGRESS, SEVEN O'CLOCK, PRORASO BALM
Cvp: Günün Tıraşı - adamentium - 16/05/2015
Cella sabun,
Futur,
Mavi astra ( 5. Kullanım )
Simpson Colonel ,
Bebak acıbadem sütü.
Sonuç : temiz tıraş
Cvp: Günün Tıraşı - mahmut - 17/05/2015
12 dk lık hızlı bir tıraş sıfır tahriş
arko ve perma uyumlu akıyor
alet wilko ayarında daha ucuz
Günün Tıraşı - crionics - 17/05/2015
Cümleten sıhhatler olsun
CUSTOM BRUSH(By Lijun Üstad),
I COLONIALI, FATIP, POLSILVER, PITRALON
Cvp: Günün Tıraşı - Hellhound - 17/05/2015
Muhle R41
Gilette Sharp Edge
Shavemac D01 3 Band
Aleksey sabun
Osma Şap
L'occitane L'occitan Balm
Aleksey'in gönderdiği sabunu denedim bugün ilk defa. Planım kafa tıraşını Aleksey sabunla, yüz tıraşını yeni ürünlerden biri ile tamamlamaktı. Memnun kalınca yüzde de aynı sabunu kullandım. Koruma ve kayganlık olarak üst düzey bir başarmış Aleksey. Nemlendirme hakkında bir şey söylemem için AS ürün kullanmamam ya da deneme köpüğü yapmam gerektiği için bir fikrim yok ancak parayla satın alabileceğim, rotasyonumda kullanacağım bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Tebrikler!
Günün Tıraşı - Aleksey - 17/05/2015
Sihhatler olsun Hellhound, begenmene sevindim ama devasa firca ve kafa tirasi kombinasyonu cabuk tuketmis sabunu, buna da uzuldum. Artik kendi basligini acmanin zamani gelmis anlasilan bu sabunun.
Bende de 3017ye devam, bakalim Izmir'e donene kadar kac gram gidecek Pen's ten
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 17/05/2015
EJ tıraş öncesi
R41
Bolzano
Haslinger Ringelblumen
Omega 10019
ABıyıklı şap
Floid Black
Floid Balm
Haslinger ile ilk tıraşım. Sabunun yastıklaması biraz zayıf gibi ama genel olarak koku olsun, köpüğün kalitesi, nemlendirme vs.. gayet güzel. Özellikle bu kokuyu sevdiğim için sabunu da beğendim.
Günün Tıraşı - GartBnx - 17/05/2015
|