Günün Tıraşı - theunnamed - 25/06/2015
Cvp: Günün Tıraşı - protti - 25/06/2015
Sıhhatler Sayın theunnamed , truefitt& hill balm seviyorsanız Marks& spencer yeşil şişe (seriyi anısamıyorum ) balmı beğenirsiniz deneyin
Günün Tıraşı - utunc - 25/06/2015
(25/06/2015, Saat: 00:38)ayha-al Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kâseyi Kahramanmaraş Bakırcılar Çarşısı'nda atölyede ustaya minnet rica özel yaptırdık bir arkadaşımla.
Eskiden bakir kaplar kalaylatilirdi oksitlenmeye karsi
Komşum içi kalaylı. Ama metali pirinçle Karışık birşey çabucak oksitlenecek gibi gözükmüyor, olsada kalaycı sıkıntısı yok çok şükür kalaylatırız.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 25/06/2015
@onurstyle, @utunc ve @theunnamed komşularım sıhhatler olsun. Üşenmeyip fotoğraf koyduğunuz için teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlardan da bekliyoruz bir şeyler. Öyle kuru kuru yazıyla olmuyor.
Standard Razors ile ilk tıraşım defolu jilete denk gelmemden dolayı pek güzel olmamıştı. Bu sefer Perma-Sharp ile tıraş oldum. Sonuç çok güzel sinekkaydı bir tıraş oldu. Alet DE89'dan daha agresif bir alet ama bir OC kadar da agresif değil. Tam kıvamında tıraş veriyor. Yine de dikkat edilmezse keskin jiletlerle kesik atabilecek bir yapısı var. Aslında ağzının teması bana Futur'u hatırlattı. (Bu arada Futur'da bayağıdır kenarda kaldı. Standard ile bir kaç tıraş daha olup rotasyona alayım tekrar.) Faena sabun ise hepinizin bildiği gibi benim favori sabunum olmaya devam ediyor. Allahım bu nasıl güzel bir kokudur? Artan köpüğü yiyesim geliyor. Vanilyalı yoğurt gibi mübarek. Bonus soru: Oruçluyken sabun köpüğü yemek orucu bozar mı?
Proraso White Preshave
Faena Vanilla Tıraş Sabunu
Semogue 830 Domuzcuk
Standard Razors Tıraş Aleti
Perma-Sharp Jilet
Speick Tıraş Sonrası Losyonu
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 25/06/2015
- Proraso Eucalyptus tıraş öncesi krem
- Arko Cool tıraş kremi
- Finest fırça
- Filarmonica 13 DT ustura
- Gillette Cool Wave losyon
Günün Tıraşı - theunnamed - 25/06/2015
Teşekkürler sayın @protti @cihankeskin t&h balm sevdiğim bir üründü protti, önerinize bir göz atacağım. Gerçi 5 yıllık as stoğu var bir şey almamaya kararlıyım ama bakalım
(25/06/2015, Saat: 09:43)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- Proraso Eucalyptus tıraş öncesi krem
- Arko Cool tıraş kremi
- Finest fırça
- Filarmonica 13 DT ustura
- Gillette Cool Wave losyon
Sıhhatler olsun komşum. Ustura gerçekten de harika gözüküyor.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 25/06/2015
(25/06/2015, Saat: 09:52)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum. Ustura gerçekten de harika gözüküyor.
Teşekkürler komşum, daha güzelleri sizin olsun inşallah. Sıhhatler olsun size de.
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 25/06/2015
(25/06/2015, Saat: 09:40)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Standard Razors ile ilk tıraşım defolu jilete denk gelmemden dolayı pek güzel olmamıştı. Bu sefer Perma-Sharp ile tıraş oldum. Sonuç çok güzel sinekkaydı bir tıraş oldu. Alet DE89'dan daha agresif bir alet ama bir OC kadar da agresif değil. Tam kıvamında tıraş veriyor. Yine de dikkat edilmezse keskin jiletlerle kesik atabilecek bir yapısı var. Aslında ağzının teması bana Futur'u hatırlattı. (Bu arada Futur'da bayağıdır kenarda kaldı. Standard ile bir kaç tıraş daha olup rotasyona alayım tekrar.) Faena sabun ise hepinizin bildiği gibi benim favori sabunum olmaya devam ediyor. Allahım bu nasıl güzel bir kokudur? Artan köpüğü yiyesim geliyor. Vanilyalı yoğurt gibi mübarek. Bonus soru: Oruçluyken sabun köpüğü yemek orucu bozar mı?
Proraso White Preshave
Faena Vanilla Tıraş Sabunu
Semogue 830 Domuzcuk
Standard Razors Tıraş Aleti
Perma-Sharp Jilet
Speick Tıraş Sonrası Losyonu
sihatler olsun üstad. Faena sabunu benimde cok hosuma gidiyor. vanilla kokulusunu denemsitim. cok hos bir koku. benim elimde su an cam sakizi, tarcin-portakal ve gül kokusu var. hepsinin kokusu müthis.....
|