Arko Kase Berber Tıraş Sabunu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: Arko Kase Berber Tıraş Sabunu (/showthread.php?tid=2235) |
Arko Kase Berber Tıraş Sabunu - ihtilaf - 03/04/2013 eskiuye3315'in Arko karamsarlığı... Başka kederin olmasın Arko Kase Berber Tıraş Sabunu - Suhulet - 03/04/2013 (03/04/2013, Saat: 16:48)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında evet toptan almak isteyenler için en güzel ve mantıklı cözüm ama bunu nasıl anlarlar onu bilemiyorum ...müşteri hizmetlerinin bu dünya ile ilgili bağlantısı olduğunu sanmıyorum. Ben zorla bir cevap alabilmiştim. Onda da numara belirtmediğim için cevap alamadığımı söylediler sadece. Arko Kase Berber Tıraş Sabunu - Delidumrul - 19/04/2013 (19/04/2013, Saat: 17:40)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karamsarlık sona erdi ...Genç arko'nun üst kapağın tam ortasındaki üretim çapağı Arko adamın gözünü oymuş.. eskiuye3315 üstadım karamsarlığınızın sebebini merak ettim doğrusu Arko Kase Berber Tıraş Sabunu - onur98 - 19/04/2013 Ürünün arka kapağında domuz ve katkıları yoktur yazısı dikkatinizi çekti mi? Arko Kase Berber Tıraş Sabunu - Suhulet - 19/04/2013 (19/04/2013, Saat: 20:57)onur98 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ürünün arka kapağında domuz ve katkıları yoktur yazısı dikkatinizi çekti mi? Buna da bizim attığımız mailler sebep olmuştur. Arko Kase Berber Tıraş Sabunu - canbaz - 21/04/2013 evyap, arko kase sabunu bi fırçayla kombinleyerek piyasaya sürmüş. acelem vardı çok ilgilenemedim. bilginize Arko Kase Berber Tıraş Sabunu - candova - 26/04/2013 (21/04/2013, Saat: 19:10)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evyap, arko kase sabunu bi fırçayla kombinleyerek piyasaya sürmüş. acelem vardı çok ilgilenemedim. bilginize bugün migrostan aldım, fırçanın sapı çok kötü plastikten ayrıca kırmızı kutuyu da bişey sanmışım, milli sabunun kutusunu cella kadar beklemiyordum ama bu kadar da dandik olmaz ki Arko Kase Berber Tıraş Sabunu - hedehodo - 26/04/2013 Sabunun kullanilabilir yuzeyi genisledigi icin bence daha islevsel olmus. Cubuk halindeyken resmen kullanamiyormusum. Tabi bu benim acemiligim ile alakali da olabilir. Arko Kase Berber Tıraş Sabunu - candova - 26/04/2013 (26/04/2013, Saat: 23:08)hedehodo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabunun kullanilabilir yuzeyi genisledigi icin bence daha islevsel olmus. Cubuk halindeyken resmen kullanamiyormusum. Tabi bu benim acemiligim ile alakali da olabilir. benim lafım sadece plastiğine hocam, sakın yanlış anlaşılmasın , kapta olması da çok güzel Arko Kase Berber Tıraş Sabunu - ihtilaf - 01/05/2013 Migros alış verişinde gördüm.Fiyat 6.95 galiba Çok pahalı,1 liralık sabun 1 kuruşluk kapta yanında 1 liralık fırçalardan daha kalitesiz fırça.Pakete 2 kutu Derby ataydın yada sedef ustura falan ... Yeni ürün tanıtım için daha iyi fiyata satılması lazım,şaşırmışlar galiba .... Talep oldukça böyle fiyattan devam... |