Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 05/08/2015
(05/08/2015, Saat: 10:47)Cakcaka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum bu set fırça hariç benim fatiple yaptığım tıraşın aynısı bir de bolzano deneyeceğim ben. Proraso pre kremin de bayağı seveni var gördüğüm kadarıyla.
Ben Bolzano ile de çok iyi anlaşamadım. Bir ara tekrar denemeyi düşünüyorum.
Günün Tıraşı - onurcakmak - 05/08/2015
@Delidumrul üstaddan denemek için rica ettiğim Personna Super jilet ile deneme tıraşı. İnceleme yazımı gün içerisinde yazacağım.
Jilet denemesi tıraşlarımda fazla sofistike ürünler kullanmıyorum, o nedenle sade bir fotoğraf oldu ama yine de paylaşmak istedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 05/08/2015
Sabahki tıraşım,aqua velva hoşuma gitti,fp olarak güzel ve serinlik hissi iyi.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - adamentium - 05/08/2015
(05/08/2015, Saat: 22:19)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabahki tıraşım,aqua velva hoşuma gitti,fp olarak güzel ve serinlik hissi iyi. Buram buram sentetik bir koku ancak nostaljik. Serinlik hissi de sağlıyor, yaz aylarında giden bir aftershave.
Günün Tıraşı - adamentium - 06/08/2015
Derby Tıraşı
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 06/08/2015
- Nuage Men tıraş yağı
- Cella tıraş sabunu
- Edwin Jagger stf v2 xl fırça
- Punktal 100 11/16 ustura
- Pitralon Polar losyon
RE: Günün Tıraşı - ynspektas - 06/08/2015
(06/08/2015, Saat: 08:22)adamentium Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Derby Tıraşı
Sıhhatler olsun, Derby limon nasıl memnun musunuz ?
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 06/08/2015
Bugün biraz acelem olduğu için fırçasız bir tıraşı tercih ettim. Lush Dirty yine beni üzmedi. D.R. Harris Windsor'un kokusu da bir harika.
Lush Oceansalt Scrub
Lush Dirty Tıraş Kremi
GEM OC SE Tıraş Aleti
GEM Blue Star Jilet
D.R. Harris Windsor Tıraş Sonrası Losyonu
RE: Günün Tıraşı - adamentium - 06/08/2015
(06/08/2015, Saat: 09:49)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun, Derby limon nasıl memnun musunuz ? Çok teşekkürler hocam.
Derby Limon' u tek kelime ile özetlemek gerekirse " keyifli " kelimesi sanırım yeterli olacaktır.
Köpük performansı, koruyuculuğu vs Arko Regular, Moist gibi yerli muadil kremlerin gerisinde ancak nasıl tıraş olacağını bilen birisi tıraşını olur geçer.
Üstelik sentetik ama bir o kadar nostaljik ve güzel bir kokusu var. 2,5 tl lık krem dostum al bir tane elinin altında dursun.
Aynı şeyi mentollüsü için diyemem mesela ancak limon rotasyona alınabilir.
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 06/08/2015
|