Ziyaretçi istatistiklerimiz - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum Duyuruları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=26) +--- Konu Başlığı: Ziyaretçi istatistiklerimiz (/showthread.php?tid=449) |
Ziyaretçi istatistiklerimiz - Suhulet - 26/11/2013 Önceden belirlenenecek bir kaç gün boyunca üyeler elden çıkarmak istediği tıraş ürünlerini 2. elde satar, ürünlerin ücreti siteye bağışlanır. Katkı yapmak isteyenler elden çıkarmak istediği ürünleri satar ya da satışa çıkan ürünleri alır. Çok karmaşık şeyler olmasına gerek yok basit sabun, jilet vs. olabilir. Benzer bir şeyi başka bir forumda görmüştüm. Amaç katkı olacağı için basit ürünler değerinin üstüne satılabilir. Tabi vikipedia'daki gibi katkı yapma şansı olursa daha iyi olur, katılan daha çok olur. Ziyaretçi istatistiklerimiz - theunnamed - 26/11/2013 Sorması ayıp sitenin yıllık toplam maliyeti nedir ? Ziyaretçi istatistiklerimiz - UltrAmiraL - 26/11/2013 Ben hosting bazında yardımcı olurum seve seve... tabi müsade ederseniz. Not: Elimde resel var kendime ait 50 site barındırıyor. Ordan bir hostta geltire feda olsun Ziyaretçi istatistiklerimiz - BigHillMe - 26/11/2013 (26/11/2013, Saat: 20:39)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorması ayıp sitenin yıllık toplam maliyeti nedir ? hocam malıyetlerı hostıng sponsordan oldugundan oldukca dusurdum ama bu sene kpssyı kaznmak zorunda olacagım ıcın elden cıkarmaktan yenı sahıbıne devretmekten baska sansım kalmayacak alan kısının 1 yıl cebınden 1 tl bile cıkmayacak geltir.com ve gelenekseltiras.com sitenin içeriği 1 yıllık sponsor hostıng dahıl tamamı ıle yenı sahıbıne devretme planım uzu suredır var amam henuz satabılmıs degılım ipad + s3 vereyım modıfıyelı sahın vereyım lenovo laptop + nakıt vereyım gıbı sacma teklıfler almaya devam edıyorum nakıt fıyatta anlasabıldıgınde devredecegım devır sozlesmesı ımzalayarak artık uye mod vs olarak katılıma devam ederım ama ılgılenemeyecek gıbı gozukuyorum Ziyaretçi istatistiklerimiz - theunnamed - 26/11/2013 Yanlış anlamamışsam olay mali durum ile ilgili değil, sizin ilginemeyecek olmanız mı ? (26/11/2013, Saat: 20:55)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam malıyetlerı hostıng sponsordan oldugundan oldukca dusurdum ama Ziyaretçi istatistiklerimiz - BigHillMe - 26/11/2013 evet maddı bır sorun kalmadı sukur ozellıkle sponsor desteklerı ıle Ziyaretçi istatistiklerimiz - theunnamed - 01/12/2013 Online Rekorumuz: 161 Kullanıcı İle Bugün Tarihinde, Saat 06:14 Gerçekleşmiştir. Ziyaretçi istatistiklerimiz - BigHillMe - 01/12/2013 google ve yandex in botları dısında tumu gercek ziyaretçiler bilgilerinize Ziyaretçi istatistiklerimiz - eskiuyemnt - 01/12/2013 Sabahın altısında bir ben ayaktayım sanıyodum Maşaallah milletin pazar pazar bi tıraşı gelmiş demek Ziyaretçi istatistiklerimiz - BigHillMe - 01/12/2013 aman olmasınlar... daha yeni hostu bw yetmediği için değiştirdim iyi böyle safları sıklaştıraım yeter |