Günün Tıraşı - onurcakmak - 21/10/2015
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 21/10/2015
Tıraş Öncesi: TOBS Sandalwood Pre Shave Oil
Fırça: Romera Silvertip Chubby
Sabun: TOBS Sandalwood
Tıraş Aleti: Merkur 34G
Jilet: Timor Solingen
Tıraş Sonrası: Feret Bloc Hyalin d'Alun, TOBS Sandalwood Moisturizing Cream
Bir de saç tıraşı makinesi ile enseyi düzelttim
Cvp: Günün Tıraşı - dikdik_s - 21/10/2015
Yaklasık 1 haftadır. Boya, elektrik usta vs derken tıras olmaya fırsat olmadı. O yuzden kac gundur gunun tırası yok. Bugun, yarınki tasınma oncesi, tıras malzemelerini guvenceye alma var. 1 valiz tıras malzemesi cıktı. Tasımacılara vermeden arabanın bagajına atıyorum simdi. Bugunluk ve 2-3 gun boyunca internet baglanana kadar son paylasımım olacak. Gorusmek dilegiyle komsular.
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 22/10/2015
(21/10/2015, Saat: 21:35)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaklasık 1 haftadır. Boya, elektrik usta vs derken tıras olmaya fırsat olmadı. O yuzden kac gundur gunun tırası yok. Bugun, yarınki tasınma oncesi, tıras malzemelerini guvenceye alma var. 1 valiz tıras malzemesi cıktı. Tasımacılara vermeden arabanın bagajına atıyorum simdi. Bugunluk ve 2-3 gun boyunca internet baglanana kadar son paylasımım olacak. Gorusmek dilegiyle komsular.
+1 dikdik_s Komşum yeni ev hayırlı olsun diyelim, bunun birde yerleştirmesi vardır hatırlatalım Kendimden biliyorum tıraşla ilgili eşyalarımı yerleştirirken kendime ait banyo dolabına sığamadım
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 22/10/2015
Maggard Razors Sweet Orange Tıraş Öncesi Yağı
Faena Amber & Musk Tıraş Sabunu
Omega 1126 Fırça
Ikon 102 Tıraş Aleti
Gillette 7 O'Clock Jilet
L'Occitane Verdon Tıraş Sonrası
Günün Tıraşı - crionics - 22/10/2015
Cümleten sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 22/10/2015
Beyler cümleten sıhhatler olsun
Bugün sabah tıraşı olduğu için fotoğraf yok maalesef
Cella
Semogue Silver 2013
Timor Solingen (2)
Merkur Progress
Body Shop Arber Balsam
Acqua Di Selva Lotion
Bu Cella da bana göre değil.Yani her şeyi bir yana ama şu badem kokusu (Bademin de hastasıyım o ayrı) bana ayakkabılara sürdüğümüz badem yağını hatırlatıyor.Yoksa fiyat performans olarak harika bir ürün...
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 22/10/2015
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 22/10/2015
(22/10/2015, Saat: 13:16)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beyler cümleten sıhhatler olsun
Bugün sabah tıraşı olduğu için fotoğraf yok maalesef
Cella
Semogue Silver 2013
Timor Solingen (2)
Merkur Progress
Body Shop Arber Balsam
Acqua Di Selva Lotion
Bu Cella da bana göre değil.Yani her şeyi bir yana ama şu badem kokusu (Bademin de hastasıyım o ayrı) bana ayakkabılara sürdüğümüz badem yağını hatırlatıyor.Yoksa fiyat performans olarak harika bir ürün...
Üstadım Timor?
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 22/10/2015
@Bruce, Valla Timor güzel jilet ama bence o parayı etmez.Gerçi 10'lu pakette, yani 5'li hali 5 TL'ye geliyor.Seven'la arasında 50 kuruş var.Ben de iyi anlamda iz bırakan jiletler denediklerim arasında Gillette 7 O'Clock ve PoliSilver.Daha Kai ve Feather var.
Bolzano, Rapira'lar, Yeşil Astra Vs.... daha deneyemediklerim.Ama kullandıklarım arasında "BANA" en iyi giden 7 O'clock oldu
|