Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 31/10/2015
(30/10/2015, Saat: 22:53)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurstyle komşum sıhhatler olsun. Bu bay rum hangi markanın? Kokusunu ve performansını nasıl buldunuz beğendiniz mi?
Tesekkür ederim. Almanyada bir tiras grubun üyesi hapiyor. Gayet hos bir Bay Rum kokusu var. En cok hosuma giden: karanfil kokusu cok arka planda...hatta hic yok diye bilirim.
Günün Tıraşı - Turhan84 - 31/10/2015
Proraso Preshave Green
GFT Violet Shaving Cream sample
Loccitane Shaving Brush
Timor Razor
Gillette Stainless Blade
Proraso Aftershave Green
Loccitane Cade Balm
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 31/10/2015
Günün Tıraşı - Aedan - 31/10/2015
Flexball power mi duz model mi? Memnun musunuz?
Bu arada su handle i gordum ama 200 dolar cok ucuk... Power ozelligi olan tek bu sekil sap
http://www.theartofshaving.com/on/demandware.store/Sites-TAOS-Site/default/mProduct-Show?pid=00670535500124&start=9&cgid=razors-fusion-razors
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 31/10/2015
@onurstyle hoca - Extro Bay Rum hakkinda gorusleriniz almak isterim. Kokusu harika ama kalici degil, cildi yatistirmasi ora... Sizin yorulmarinizi alsak
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 31/10/2015
(31/10/2015, Saat: 14:17)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurstyle hoca - Extro Bay Rum hakkinda gorusleriniz almak isterim. Kokusu harika ama kalici degil, cildi yatistirmasi ora... Sizin yorulmarinizi alsak
Extronun kokusunu cok begeniyorum. Cok modern bir Bay Rum kokusu. Ben EdT kullanicam zamanlar özellikle Kalici olmayan After Shaveleri begeniyorum. Benim cildimi cok rahatlatiyor.
Günün Tıraşı - ynspektas - 31/10/2015
Rimei
Plissoft sentetik
Treet
Proraso red
Crystal şap
Nivea anti-irritation balsam
Günün Tıraşı - Turhan84 - 01/11/2015
Proraso Preshave Green
Speick Shaving Cream
Loccitane Shaving Brush
Edwin Jagger DE Razor
Personna Blade
Proraso Green Aftershave
Proraso Green Balm
Günün Tıraşı - theunnamed - 01/11/2015
Barbaros Tıraş Sabunu
Fatip
Astra Mavi
Tipsoft Premium Silvertip
Tfitt&Hill Ultimate Comfort
Tam olarak yorumlamak için henüz erken, ancak ilk izlenim olumlu. Kargaya yavrusu şahin görünür misali bir yorum olmaması adına ekstra görüşlere ihtiyacım olacak
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 01/11/2015
|