Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 07/11/2015
(06/11/2015, Saat: 22:43)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günün Tıraşı : Tabac ile Johnny Bravoya bağlamak
Bugünün tıraşını benim ilkokul 2 iken izlediğim ve çok beğendiğim çizgi film karakteri olan yakışıklı abimiz Johnny Bravo'ya ithaf ettiim. Geçen günlerdeki en rahat ve tahrişsiz tıraşımdan sonra en yakın tıraşım bugünkü tıraşım oldu. Tabiiki özellikle bu tıraşta Polsilver'in bana çok yardımcı olduğunuda söylemeden geçecemeyeceğim. Üç perde (WTG+XTG+ATG) şeklinde rötuşsuz sinek ağladı .Tıraş sonrasında aynı Johnny Bravo gibi '' Whoa Mama '' dedim
Tıraş Öncesi : Sıcak Duş + Isana Men Sensitive Yüz Yıkama Jeli ile hazırlık
Sabun : Tabac Kase
Fırça : Omega 10077
Tıraş Aleti : Feather Popular
Jilet : Polsilver Super Iridium (İlk Kullanım)
Tıraş Sonrası : Crystal Şap + Tabac Original AS + Yves Rocher Sensitive Balm with Anta Bean Extract
Herkese hayırlı tıraşlar ve geceler !
Johnny Bravo görseli için :
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20120620185524/johnnybravo/images/6/6d/Johnnyb016.gif
Komşum "Whoa Mama" dedirtecek cinsten bir tıraş olmuş anlaşılan Ekipman ve hazırlık bunun kanıtlı zaten, sıhhatler olsun üstadım.
Günün Tıraşı - ynspektas - 07/11/2015
Plissoft sentetik
Rimei
Bolzano ( 2 )
Nivea sensetive krem
Gül toniği
2.denemem ama Bolzano yu çok sevmedim, polsilver gibi akıcı gelmedi bana.
Cvp: Günün Tıraşı - li_jun - 07/11/2015
Cvp: Günün Tıraşı - koolandgang - 07/11/2015
Öğlen Tıraşı
Body Shop Maca Root
EJ Best Badger
Yeşil Astra (İlk defa kullanıyorum, bence fiyat performans canavarı.Konforlu bir jilet)
Super Slim Twist
Zaza Şap
De Vergulde Hand Balsam
Eau D'Hermes Cologne
Maca Root bundan sonra A takımımda.Parasını son kuruşuna kadar hakkeden bir krem.Krem kullanıcısı değilim ama bunu her zaman kullanırım.
Yeşil Astra da beni şok etti.Forumda beğeneni çok ama Voskhod'u da beğenen çoktu ama ben bir kere zor tıraş oldum.Astra da o tür bir sonuç verir diye düşünmüştüm.Fakat açık ara iyi bir jilet
Günün Tıraşı - tipsol - 07/11/2015
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 07/11/2015
(07/11/2015, Saat: 08:08)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum "Whoa Mama" dedirtecek cinsten bir tıraş olmuş anlaşılan Ekipman ve hazırlık bunun kanıtlı zaten, sıhhatler olsun üstadım.
Teşekkür ederim komşum Ekipmanda sınıf atlayacağım Şubat'a kısmetse bir Mühle R89 Twist ve bir vintage Gillette alacağım ya Black Beauty ya Superspeed bulabilirsem. Alınık ilanım halen güncel.
Cvp: Günün Tıraşı - mavi - 07/11/2015
Sıhhatler olsun @tipsol Masca dikkat çekti.
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 07/11/2015
Günün Tıraşı - mirzacem - 07/11/2015
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 07/11/2015
(07/11/2015, Saat: 18:46)onurstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Üstad konu dışı olacak ama fotoğrafları çekerken nasıl bir ışık kullanıyorsunuz ?
Sıhhatler olsun bu arada .
|