10/12/2014, Saat: 03:45
(09/12/2014, Saat: 22:10)ramos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen komşum zaten aldıgım yerde senin dediğin fırçalar jaguar,lider de vardı satan adam bunu tüm berberlere veriyorum berberlerin kullandıgı profesyonel fırça diye söylediİleride domuz kılı değil porsuk kılı alırsınız umarım çok daha lüks olur.
Ben de henüz geleneksele ilk geçiş yaptıgım için şimdlik bununla bi süre idare ederim diye düşünüyorum ama ileride değiştirirsem omega vya semogue alıyım o zaman
yalnız benim bu fırçada bütün kıllar sarı hiç siyah kıl yok yani içindeki siyah kılları kesmek gerek deyince onu anlamadım ama üstadım ??
Domuz kılı fırçalarda genelde Kılların aralarında tek tük siyah kıllar olur. onlar beyazlara göre daha sert ve yumuşamıyor. köpürtürken suratı çizer onları kastettim. hiç siyah kıl yoksa gerçekten oldukça şanslısınız diyebilirim.
Fırçayı yumuşaması için fırsat buldukça normal beyaz sabunla köpürtüp durulayın fırça yumuşasın. Berberlerin fırçasının yumuşak olmasının sırrı çok kullanılmasında. siz sadece tıraştan tıraşa kullanırsanız yumuşaması çok uzun sürer.
keyifli tıraşlar dilerim