04/04/2013, Saat: 00:23
Arkadaşlar ablam seramikçidir ve kendine ait bir atölyesi var bu tarz köpük taslarından ve kapaklı sabun taslarından ortak bir model belirlersek ve yeterli talep olursa yaptırabilirim ne dersiniz?
Sayın Cem Uludinç arkadaşımızın bu işe başlayabilmesi için bir an önce model seçip organize olup ne istediğimizi kendilerine bildirmemiz gerektiğinden size netten modeller ve anket ekledim ilgilenler katılımcı olurlarsa daha hızlı ilerleyebilir yada yeterli katılımcı bulamazsak bu işi iptal edebiliriz.
Saygılarımla,
eskiuye3315.
Not:Lütfen Tek model seçimi yapalım aynı ankette diğer anket olan yazı ve logo tercihi yapabilmek adına çoklu secimi aktif ettim karışıklık olmasın.
Bazı üreticilerin modellerini ekliyorum
Model 1
Model 2
Model 3
Model 4
Bu Model 2 parçalı üst parça yerinden çıkabiliyor,alt tarafa sıcak su konularak ister scuttle gibi ister üst parça elde tas şeklinde kullanılabiliyor.
Sayın Cem Uludinç arkadaşımızın bu işe başlayabilmesi için bir an önce model seçip organize olup ne istediğimizi kendilerine bildirmemiz gerektiğinden size netten modeller ve anket ekledim ilgilenler katılımcı olurlarsa daha hızlı ilerleyebilir yada yeterli katılımcı bulamazsak bu işi iptal edebiliriz.
Saygılarımla,
eskiuye3315.
Not:Lütfen Tek model seçimi yapalım aynı ankette diğer anket olan yazı ve logo tercihi yapabilmek adına çoklu secimi aktif ettim karışıklık olmasın.
Bazı üreticilerin modellerini ekliyorum
Model 1
Model 2
Model 3
Model 4
Bu Model 2 parçalı üst parça yerinden çıkabiliyor,alt tarafa sıcak su konularak ister scuttle gibi ister üst parça elde tas şeklinde kullanılabiliyor.
Üzerimizde güneş, gözümüzde mavi deniz, tepemizde martı, tenimizde tuz, rakımızda buz, oltamızda balık, ayaklarımız suya salık, ruhumuzda özgürlük, anlasanıza artık biz İZMİRLİYİZ