(20/01/2015, Saat: 23:24)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen, ucuz etin yahnisi çiğ olur bu konuda doğru bir düşünce. Sonucta keyif için yapıyoruz bunu, maliyeti düşünen zaten burda MdC nerden bulabilirim, Toggle diye bir alet varmış muhabbetine katılmaya gerek duymaz, kendince düşük maliyetle verim almaya oynar. Mach 3 lerin de plastik olması, iyi diye bildiğimiz DElerin yanında ucuz bir etki bırakıyor, herkesin bu konuda algısı tabi ki farklıdır. Erkeksilikten kastım biraz da buydu, yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.
Eğer amaç sadece tıraş olmak, sakaldan kurtulmak ise pekala ben de blue3 kullan at ile dfs tıraş olabiliyorum. Ama EJ89 gibi mild bir aletle de, jilet tak çıkar, farklı çeşitlerde jilet dene, olay ritüele dönüşüyor. Farklı farklı DE makine hatta adjustable olayına hiç girmiyorum.
Kişisel tercih tabi ki. Kartuşlar da kimi için gayet efektif tıraş veriyor.
keyif için tıraş olmak gibi lüksüm olmadı,zaruretten kaçış yoksa keyifli hale getir politikası uyguluyorum ,hatta bir çoğunuz gibi yıllık izinlerde mümkün mertebe sultan süleyman modunda dolanıyorum.bir arkadaşımın yorumudur şöyle derdi: dişi versiyonlarımız olmasaydı kimse tıraş olmak istemezdi.