10/02/2015, Saat: 12:20
(Son Düzenleme: 14/02/2015, Saat: 13:52, Düzenleyen: Mehmet Kiraz.)
@impaticaret mustafa bey 6 şubat günü muhteşem bir trafiğin ardından İstanbul Ticaret Üniversitesinin karşısındaki yokuştan çıktıktan sonra sola doğru yürüyerek pazarın içinde dükkanı bulabildim ama maalesef sizi bulamadım. Oradaki satıcı bana sizin 8inde geleceğinizi söyledi Ama aldığım ürünleri sıralayabilirim güzel bir başlangıç alışverişi oldu diye düşünüyorum. Şunu da belirteyim ayrıca çok acil işimiz vardı diye 20 dk bile kalamadım aklımda almak istediğim ürünler vardı kaç zamandır onları aldım. Açıklamak gerekirse ;
1. Feather Popular
2. Tabac Kase Sabun
3. İki tane Tabac After Shave
4.1 adet Astra Mavi
5.1 Adet Gillette 7 Oclock Sarı
6.1 adet Personna Platinum
7.1 adet Gillette Stainless (Kırmızı kutu)
8. 1 adet Polsilver ve
Alışverişin sonunda hediye olarak 1 adet Rebul Yeşil Çay Kolonyası
Sizi bulamadığım için porsuk kılı fırça konusunu ve diğer listelediklerimi yaza geldiğimde halledeceğim artık. Feather populardan memnunum gayet iyi tıraş çıkartıyor Mustafa bey, forumda olumsuz yorumlar var fakat çok katılmadığımı söylemeliyim. Jilet seçimleri konusunda ne diyorsunuz.
1. Feather Popular
2. Tabac Kase Sabun
3. İki tane Tabac After Shave
4.1 adet Astra Mavi
5.1 Adet Gillette 7 Oclock Sarı
6.1 adet Personna Platinum
7.1 adet Gillette Stainless (Kırmızı kutu)
8. 1 adet Polsilver ve
Alışverişin sonunda hediye olarak 1 adet Rebul Yeşil Çay Kolonyası
Sizi bulamadığım için porsuk kılı fırça konusunu ve diğer listelediklerimi yaza geldiğimde halledeceğim artık. Feather populardan memnunum gayet iyi tıraş çıkartıyor Mustafa bey, forumda olumsuz yorumlar var fakat çok katılmadığımı söylemeliyim. Jilet seçimleri konusunda ne diyorsunuz.