13/02/2015, Saat: 23:33
(Son Düzenleme: 16/09/2015, Saat: 11:12, Düzenleyen: recklesstr.
Sebep: engellenen imgur.com resmi yeniden yüklendi
)
Bugün İzmir Karşıyaka Yücel kozmetikten 3 paket aldım. Hepsi 65g'lık tüplerde satılıyor. Sensitive (Hassas), Cool (Ferahlatıcı) ve Energetic (Enerjik) olmak üzere 3 çeşidi var ve her çeşitte Allatoin'le beraber extra nemlendirici mevcut. Ürünleri daha denemedim, yarınki tıraşta umarım deneyebilirim.
Satın alma kısmı ise öncelikle Dalan müşteri hizmetlerindeki yetkiliden mail yoluyla bana yakın olan satış yerini öğrendim ve bugün satın almak nasip oldu. Yücel'deki abi de baya ilgilendi. Satışa çıkmadan önce dükkana uğradığımda Dalan'ı sormuştum bana epey soru sordu, bugün de beni görünce fiyatlandırmayı beğenip beğenmediğimi sordu. Geleneksel tıraşa ait birçok ürünün bulunması bir kozmetik mağazası için bence gayet sevindirici.
Satın alma kısmı ise öncelikle Dalan müşteri hizmetlerindeki yetkiliden mail yoluyla bana yakın olan satış yerini öğrendim ve bugün satın almak nasip oldu. Yücel'deki abi de baya ilgilendi. Satışa çıkmadan önce dükkana uğradığımda Dalan'ı sormuştum bana epey soru sordu, bugün de beni görünce fiyatlandırmayı beğenip beğenmediğimi sordu. Geleneksel tıraşa ait birçok ürünün bulunması bir kozmetik mağazası için bence gayet sevindirici.
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..