09/04/2012, Saat: 23:38
hocam bizim bu 89 manyaklığında herhalde en son nokta birer tane 89 kafası alıp paslanmazdan sap yaptırmamız olur diye düşünüyorum.
merkür bence EJ ve mühlenin yüzey kalitesini vermez, veremez. benim resimlerden gördüğüm kadarıyla rakip olabilecek makineler hep EJ ve Mühle'nin 3-5 katı fiyata satılan makineler. bkz Feather Stainless.
Hocam vision alacağına git futur al. futur çekiç ise vision balyoz...
Seni dinleyip bir dahaki sefere barley alacağım. barley olmazsa da senin fikrini muhakkak alacağım hocam
Saygılarımla
merkür bence EJ ve mühlenin yüzey kalitesini vermez, veremez. benim resimlerden gördüğüm kadarıyla rakip olabilecek makineler hep EJ ve Mühle'nin 3-5 katı fiyata satılan makineler. bkz Feather Stainless.
Hocam vision alacağına git futur al. futur çekiç ise vision balyoz...
Seni dinleyip bir dahaki sefere barley alacağım. barley olmazsa da senin fikrini muhakkak alacağım hocam
Saygılarımla
(09/04/2012, Saat: 23:14)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir daha alırsan barley al. Ben çok seviyorum makinamı. Gerçi bunun dışında bir tek merkur 11C var ama ben ne alırsam alayım barleyin yerini tutmayacak eminim. Bu nedenle belki makina parkımda dursun diye bi adjustible gillette lerden herhangi birini alırım, muhtemelen slim veya fatboy (çok temiz veya kaplanmış olmak şartıyla). Belki bir futur edinirim. Vision bile düşündüm ama çekiç gibi maşallah gereksiz. Belki de şu an yoldaki ian dan aldığım makina kafasına ikon bulldog benzeri bir sap yaptırdıktan sonra makina almayı bırakırım.