(04/04/2015, Saat: 23:51)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Otomatik saatleri severim. Uzun zaman önce sadece o tip saatler kullanırdım, Orient te kullandığım markalardan biriydi. Ben de dediğiniz gibi tipine kandım, drop'a katılıp bir tane sipariş ettim. Bakalım gümrükte sıkıntımız olmazsa nostaljiyi yaşayacağım klasik bir takım elbise saatim olacak .Orient bambino bende de var siz çok iyi fiyata almışsınız. Ben geçen sene kadıköyde ikinci el çok temizini 250 tl ye almıştım. Ucuza aldım diye seviniyordum. Güzel siyah bir deri kayış aldıktan sonra daha şık oldu bana göre. Nasıl muhle R89 a hayran hayran bakıyorsam bambino için de aynen bu geçerli
Siz de referans oluyorsanız şayet iyi bir karar verdiğime kanaat getireceğim. Artık tek sorunumuz 75 euro/100 $ sınırımız olan gümrük sıkıntısı. Ama oradan da sıkıntı olmayacağını bekliyorum .
Orient markası bildiğim kadarıyla seiko bünyesinde olan bir marka. Çok hoş ve güzel tasarımları var. Bu kalitede saatin kadranında isviçre yazsaydı fiyatı 4-5 kat fazla olurdu. Bende iki tane orient saat var biri bambino diğeri de pilli bir saat. Pilli olanı son saatim onu aldıktan sonra başka saat takmıyorum. Başka saatlere bakmıyorum artık
Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!