05/04/2015, Saat: 22:03
(05/04/2015, Saat: 21:41)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emre-sti üstadım bu verdiğiniz saat klas bir saat, spor giyimle birebir, bizim diğer bambino biraz daha klasik, takım elbise saati gibi. Çok iyi fiyata almışsınız saatinizi bence. Bizim saat $260 liste fiyatında sahip ama indirimli olarak $150'a satan siteler gördüm .
Adını ifşa etmek istemiyorum, Türkiye'de çok bilinen bir saat firmasının internet sitesinden Maurice Lacroix marka saat satın alıp, ödemesini yaptım. Tahmin edeceğiniz üzere gerekli kişisel irtibat bilgilerini de alım yaparken bildirmek durumundasınız. Kargosunun yapılmasını beklerken 10 gün geçti, herhangi bir gelişme olmadığı için firmayı aradım. Sipariş kodunu belirttiğimde "Hmm ... Bey, sizin ödeme yaptığınız gün ile bugünün Euro kuru arasında bir fark oluşmuş bu farkı da öderseniz size saati gönderebiliriz" denildi. Adı geçen meblağı gerçekten umursamıyorum ancak, döviz ile saat alım satımıyla iştigal edip ticaret ünvanı kullanan bir ticaret şirketinin, kendi ihbar yükümlülüğünü umursamayıp, 10 gün sonra oluşacak kur farkını şahsıma yüklemek istemesinin abesle iştigal olduğu aşikardır. "mesafeli satış sözleşmesi" ismiyle onaylatılan sözleşmeyi firmaya yutturmayı da bilirim, uğraşmak istemiyorum. Benim için Türkiye'den saat satın alma olayı bitmiştir.
Acta est fabula, plaudite.