14/04/2015, Saat: 09:15
(14/04/2015, Saat: 08:46)epist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar, konuyu inceledim de gözümden kaçmış olabilir.
Neden kapaklı tercih ediyorsunuz? Nemli kalan bir kap bakteri üremeye müsaittir. Ne biliyim biraz tuhaf geldi.
Konuya cevap olarak ben kahve fincanı kullanıyorum. Altı dar ağzı geniş üzerinde kahve çekirdekleri resmi olan ve coffee yazan. Bir ara pazarlarda çok bulunuyordu da şimdi bilmiyorum.
Günaydın komşum. Öncelikle hoşgeldiniz. Tanışma bölümünde bir konu açarsanız biz de sizi tanıyabiliriz. Sorunuzun yanıtına gelince: Eğer kullandığınız tek bir sabun varsa ve bu sabunu istisnasız her gün kullanıyorsanız elbette kapaksız bir kap işinizi görecektir çünkü kullandığınız sabun her gün ıslanıyordur. Kullandığınız sabunların sayısı artınca bir sabuna bazen haftada bir bile sıra gelmiyor. Bu durumda sabun kullanıldıktan sonra bir gün kadar açık bırakılır. Üzerindeki bütün su buharlaştıktan sonra da kapatılır. Böylece sabunun uzun süre kenarda beklerken kokusunu kaybetmesi engellenmiş ve sabun diğer dış etkenlere karşı korunmuş olur.
https://instagram.com/buyukkotukurt/