29/04/2015, Saat: 00:10
(28/04/2015, Saat: 23:54)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kaptanim
İstanbul u sevdiğimi söyleyemem. İzmiri özlemimi bastiriyorum yıllardır.
Buyrun bastırmayın İstanbul buluşmasını burada düzenleyelim
(29/04/2015, Saat: 00:00)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul'da okuyan bir İzmir'li olarak, hem de dershaneydi müzikle ilgili işlerdi derken son 3-4 yılını bir fiil Alsancak'ı karış karış yürüyerek geçirmiş biri olarak; çok özledim be. İstanbul valla zor şehir, yine kendi güzellikleri var ama katlanılması gereken sıkıntılar çok daha fazla. İzmir'in tek sıkıntısı İstanbul'a kıyasla kasaba, tatil beldesi gibi kalması.
http://www.sabanciuniv.edu/tr/akademiktakvim?yil=2014 29 Mayısta okul bitiyormuş komşum çok bir şey kalmamış Döndüğünde vaktin olursa Mundo'da bir şeyler içer muhabbet ederiz.
İzmir'in İstanbul'a kıyasla kasabadan hallice olduğuna katılıyorum fakat bn bu kasaba ruhuyla seviyorum. İstanbul gibi bir mega kent olmaya doğru evrildikçe bu samimi İzmir kaybolur diye düşünüyorum. Hem kasaba falan diyoruz da İstanbulda bulupta İzmirde bulamayacağınız pek bir şey kalmadı. Ultra lüks markaların mağazaları yok o da ortalama bir vatandaş için pek bir şey farketmiyor. Yeme-içmeden, alışverişe ordan hizmet sektörüne kadar pek çok şey İzmirde de var artık. Hem 30 dakika araba mesafesinde Çeşme bir gibi cennet var
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
-Grace Hopper