19/05/2015, Saat: 19:58
(19/05/2015, Saat: 19:41)mmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tavsiyelere teşekkürler
standard razor diye bir şey ilk defa duydum türkiyede bulunur mu?
34C impanın listesinde görünmüyor başka bir yerden alabilir miyiz ?
slim de almak istedim ama ebay dan da türkiyeye nedense kimse göndermiyor
bu arada progress de çok pahalı abi bir de ayarları sıkıntılı diyorlar bazıları kafam karıştı
Arada ki fiyat farkına bence fazlasıyla değer. Tercih meselesi tabi ancak ben olsam tercihim kesinlikle Progress olurdu. Wilkinson ' dur , Rimei ' ydi , şuydu buydu zaman kaybetmezdim. EJ DE89 da güzel , kaliteli bir makine ancak iki gün sonra biraz daha agresif olsun , bir tık daha yakın tıraş versin vs. dediğin zaman yapabileceğin jilet değiştirmek dışında farklı bir alternatif sunmuyor sana.
Ayar mekanizmasında herhangi bir sıkıntı yok. Ayar mekanizmasını görsel olarak beğenmeyen arkadaşlar mevcut ancak şunu belirteyim gerçeği , internettekinden çok daha kaliteli duruyor. Progress olması şart değil , ayarlı makinelerin içinde bana göre en yüksek beklenti tatmin eden makine Progress olduğu için onu önerdim. Futur malzeme kalitesi , eldeki hissiyatı , mühendislik harikası tasarımı gibi detaylar göz önüne alınırsa Progress ' den daha iyi bir alet ancak ortalamaya hitap etmeyecek kadar agresif de bir alet. Progress öyle değil. Tak jileti keyfine göre , ister 1 de ol ister 5 de. İstisnalar dışında bir tıraş aletinden beklenen her türlü beklentiyi tatmin edecektir.
Son olarak Progress hoşuna gitmezse farklı bir ayarlı alete de yönelebilirsin ancak bunoktada tercih sana kalmış. Yanlış yönlendirme de bulunmak istemem.