09/06/2015, Saat: 00:19
(08/06/2015, Saat: 22:09)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugunku tirastan kareler:Komşum sabun yuklemede sorun oluyor diye anladım ben, benim Semogue SOC donuz fircada da aynı durum vardı. Bir türlü düzgün sabun yukleyemiyordu, dolayısıyla köpük yapamiyordu. Sizin fircada da öncelikle benzer bir durum seziyorum çünkü kalan köpük miktarı ve kıvamı bana karışımda yeterince ürün olmadığını düşündürdü. Bunun sebebi fircanin cok yayılıyor ve yeterince kaldiramiyor olması olabilir.
10 dk, 50 derece suda islatilmis 830 suyunu iyice sIktIktan sonra, 60 sn MFW yukledim ve yuzde kopurme yaptim. Suyu azar azar artirmakla bile pek iyi sonuc alamadim, ama konu baska bir sey. Birinci perde bittikten sonra fircada kalan sabun/kopuk miktarini resimde gorebilirsiniz, yani kopuk diye bir sey yok. Ayni sorunu diger sabun/kremlerle de yasiyorum.
Bir diğer husus fırça cok açılmış, yani çiçek gibi olmuş. Bu durumda karışıma çok fazla hava giriyor olabilir ki baloncuklardan anladığım ürünün az, su ve bol havali bir karışım olduğu. Daha önce dediğim gibi küçük berber tasi tarzında bir kapta köpük yapmayı denediniz mi?
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare