24/07/2015, Saat: 11:31
(23/07/2015, Saat: 21:22)Akçakoca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ankara'daki forumdaşlarımıza bir duyurum:
Ankara Ulus'ta Alsancak çarşısı 1'inci katında MAS ..... Vs. Berber malzeleri satan bir ticarethane var. İki yıl önce geleneksel traşa ilk başladığımda bana 1 kutu (5 adet) Wilkinson sword jileti 10 liraya sattılar. Başka ürünlerde aldım ama piyasa fiyatını sonradan öğrenebildiğim ve en çok içime dert olan ürün ws jilet olduğu için sadece o aklımda kaldı. Yani diğer aldığım ürünlerde de kazık yediğimden eminim (Omega fırça, Solingen köpürtme tası vs). Geçenlerde kayınpederim için ming shi tto traş aleti sordum. Fiyat 22,50₺. Extrashaving'te 10₺. Ankara'daki vatandaşlarımızın bahse konu işletmeye karşı uyanık ve dikkatli olmalarını; mümkünse hiç gitmemelerini tavsiye ediyorum. Tahminimce bu forumu takip ediyorlar. Hakkımı helal etmiyorum, bilgilerine...
Aynı çarşıda 1 üst katta Han Ticaret var. Oradan 7-10 TL arası Ming-Shi TTO bulunabilir. Ayrıca ışıl ışıl YUMA 'lar tanesi 50 kuruştan gidiyor.