26/08/2015, Saat: 22:42
(26/08/2015, Saat: 22:20)adamentium Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad f/p mantığından kastım üçe beşe çok fazla takılmayalım. Yani '' abi forum fırçası 250 tl tuttu , 300 tl daha verip Simpson Duke 3 alırdık '' moduna girersek bu sefer işin içinden çıkamayız. Yoksa tabi ki de vereceğimiz paradan maksimum çıkar sağlayacağımız ürünü almalıyız. Kastettiğim şey budur. İşin özünü kapıp , forum ruhu için birşeyler yapalım. Neticede hepimizi bu ortam da buluşturan şey tıraş keyfimiz ve bu forumun içinde ki güzel arkadaşlıklar , dostluklar , hoş sohbetler. Bu forum için , bu foruma özel birşeyler olduğu için katılacağım bu etkinliğe. Fırçaya ihtiyacım olduğu için değil.
Anlatmak istediğinizi şimdi daha iyi anladım. Dengeyi iyi oturtmak lazım. "300 TL verip Simpson alırım" demenin bir mantığı yok tabii ki. Benim için de aynı şekilde topluluk olmanın getirdiği güzellikleri paylaşmak adına bu organizyona (diğerlerinde olduğu gibi) girmek öncelikli. Yoksa tercihim olan fırça olur ya da olmaz, hoş göle maya çalmayı denedim tutmadı .
Haydi hayırlı tıraşlar...