06/09/2015, Saat: 18:53
(06/09/2015, Saat: 18:41)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: burada fikir beyan eden arkadaşların hiç birinin "laf olsun torba dolsun" diye bir çabası olduğunu
düşünmüyorum. ha sizin ki de güzel bir fikir, kaliteli bir sap ve uygun knot olur forum arkadaşların
beğeniside olursa jaguarda olur başakta, bunu kompleks meselesi yapmak çok daha üzücü.
"Bunun dışında sineğin yağını hesaplayan , arko'ya gliserin ekleyip tabac yapmaya çalışan bir kitle"
derken, bu küçümseyici cümleyi de çok talihsiz buldum, burda tüm üstadlar kendi çapında farklı sabun türevleri çıkarmaya çalışanlar, deneyimleme de bulunan ve beğenilerini tecrübelerini paylaşan "kitle" yi
"sineğin yağını çıkaran" olarak nitelemeniz de bir başka hayal kırıklığı. burda fikir paylaşımlarıyla, ortak
bir zeminde bir etkinlik yapabilmek, kimsenin kimseyi zorladığı yok. önemli olan birliktelik, önemli olan burda ki arkadaşların sinerjisi.
Bravo komşum. Yanlış anladığınız kısımlar haricinde - ki bu yazmış olduğum yorumun tamamını kapsamakta- size kesinlikle katılıyorum. İyi niyet , beklenti ve temennileriniz için de teşekkür ederim.