09/09/2015, Saat: 13:50
(09/09/2015, Saat: 12:49)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar;
Konu farklı yerlere gitmeye başladı.
Konu sahibinin (cihankeskin) ve/veya yönetimin artık bu konuda son sözü söylemesi gerektiğini düşünüyorum, zira karşılıklı söylemlerin daha da köşeli kelimeler içermeye başladığını görmekteyiz.
Ortada iki seçeneğin olduğu bir tercih skalası var.
İsteyen, istediğine dair mesajını atsın. İstemeyen de organizasyona dahil olmasın.
Ama karşılıklı bu şekilde atışmanın ne foruma, ne konuya ne de üyelere bir yararı yok.
(Not: Ben organizasyona dahil olmuyorum. Bu mesaj, bu konudaki son mesajım. )
Olay yönetimin (ki kendileri bu tür organizasyonlarda tarafsız olduklarını belirttiler) veya benim bir konuda son sözü söylemem olarak değerlendirilmemeli. Neticede burada herkes organizasyonu bir şekilde sürdürmek için ne yapılması gerektiğini tartışıyor. Burada ciddi ayrımların olması da normal. Herkesi tamamı ile tatmin edecek bir organizasyonu düzenlemek maalesef mümkün değil. Belirli sınırlar içerisinde karşılıklı saygı çerçevesinde bu tartışmalar olmalı da. Ama tartışmaların artık kavga seviyesine gelmesi ve fırça gibi basit bir konudan dolayı forumdaşların birbirlerini kırmaları beni gerçekten de üzdü.
Üzülerek söylüyorum arkadaşlar ben artık fırça konusunda organizatör olmak istemiyorum. En azından şu an için bunu yapacak pek hevesim kalmadı açıkçası.
Herkese selamlar,
Cihan
Not: Bir kaç sayfa önce bir havlu önerisi vardı. Ilrasaio'nun daha önce yapılmış benzer bir projesi var. Bizler de bunu kolaylıkla yapabiliriz. Hem çok yapılmayan bir şeyi yapmış oluruz hem de fırçadaki kadar büyük sorunlar yaşamayız.
https://instagram.com/buyukkotukurt/