Nihayet yeni usturalarımdan A.Bıyıklı ile tıraş olabildim. Şu kadarını söylüyorum iyi ki Coolcut' ım bozulmuş . Her işte bir hayır vardır derler ya bu işte güzel bir örnek. Bizim jiletli usturaların üstüne bir daha ustura arayışına girmeme gerek olduğunu sanmıyorum. Usturanın ince yapısı sebebiyle çok daha iyi kavrayabiliyorum. Yine etli olmaması sayesinde daha düşük açıyla (5 derece gibi, sıfıra yakın) çok takılmadan her türlü manevrayı çok rahat yapabildim. Kısa çekişler inanılmaz kolay, bir ileri bir geri parlatma gibi hareketler son derece rahat. Ustura sol elimde de daha rahattı. Hafif olması sebebiyle daha kontrollüydü, takıldığı esnada dalma eğiliminde olmadı hiç bir zaman. Personna bıçakla beraber muhteşem bir konforda iki perde de son derece yakın bir tıraş oldum. Harikaydı.
Yüklemesi zor evet ama ona da çoktan alıştım. Berber gibi saniyesinde bıçağı önce ikiye kırıp ardından uçlarını kırabildim. Usturaya ilk defa bıçak taktığım için tam oturtmadan şöyle bir kaç kez sokup çıkardım, daha rahat yerine oturdu.
Bundan iyisi şamdak ayısı
Haydi hayırlı tıraşlar...