19/09/2015, Saat: 01:09
(19/09/2015, Saat: 00:09)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: YBR 125 kullandım epey zaman bazen scooter denemeleride yaptım.Valla üstad ben ilk zamanlar ölsem şu scooterlara binmem ne bu böyle bunlar motor değil derdim. Ama kazın ayağı öyle değilmiş. Ben de çok zevk alıyorum normal motorları kullanmaktan fakat bu scooterler başla bir rahatlık. Zaman geçtikçe bunlarıda virajlarda yatırmaya alışıyor insan. Hatta şunu söyleyeyim son zamanlarda CBR 250 R da virajlarda yatabildiğimden daha fazlasını daha rahat bir şekilde PCX de yatmaya başladım. Dediğin tespit elbette doğru düz motordan scootera geçişte bir alışma süreci şart ama o süreç aşıldığında düz motor da eziyetmiş gibi geliyor. Çok rahat be hocam
Bu tarz motosikletleri ben kullanmakta zorluk çekiyorum bacaklarım açık olunca dengemi hep yitirecekmişim gibi geliyor, yoksa şehir içi kullanımda yada işe gidip gelmelerde kullanmak isterim.
Motosikletin deposunu bacaklarımla kavrayınca daha dengeli sürüş yapıyorum virajlar ve dönüşlerim daha pürüzsüz oluyor.
Scooterlara da bir alışma sürecimi var nedir ?
SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu dünyada yüzlerce ahmak, etek dolusu altın verir de, şeytandan dert satın alır.(Mevlâna)