(19/09/2015, Saat: 19:15)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @OnLyTNT komşum nedense ben de Ali Bıyıklı usturalara hiç ısınamadım, hem jilet yüklemek sorun oluyor hatta bazı usturalarda tam oturmadığı oluyor hem de çok hafif ve ince olduğu için tutuşu çok doğal gelmiyor. Gerçi ben hep çelik ustura kullandığımdan ötürü bana tüm jiletli usturalar biraz yabanıl geliyor
@yigitemre daha sık kullanmalısın ki elin daha çabuk alışsın istediğin sinek kaydı tıraşları yakalayabilesin. Çok ara verirsen soğuyabilirsin usturadan. Diğer şey için ise aceleye mahal yok rahat ol.
Üstadım soğumam ben çelik usturadan o kesin. "Beni en çok çeken şey usturanın kıl keserken çıkardığı ses... Anlayamazsınız!" Şişko Yiğit, 2015
(19/09/2015, Saat: 20:07)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mod'un seyir defteri;
Coocut kullandıktan sonra bu yorum Chinaski'ye tekrar hatırlatılacak
''yabanıl'' kelimesini kullanmış iki yerli edebiyatçıdan (tercihen serveti fünun) cümle istenecek ayrıca kendisi de iki cümle içinde kullanacak.
Üstadım "yabanıl" aslında oyun çevirilerinde de olur. Mesela barbar karakter vardır "yabanıl" diye çeviririz... (Chinaski üstada teşekkürler bu arada bu güzel kelime için.)