26/09/2015, Saat: 16:05
Soap Commander sabun ile 3017 yapacaktım, ama sabun hoşuma gitti, onu ve diğer kardeşlerini dönüşümlü olarak kullanmaya ve keyfini çıkarmaya karar verdim. O yüzden bir süre kullanım sonunda 3017'den çıkarmaya karar verdim. Bu arada tatil esnasında yanıma bir Mama Bears tester almıştım, bugün itibariyle seyahat dönüşü tükendi. Bu arada elimde Kapo krem var, onu 3017'ye sokup bitirmeyi düşünüyorum. O yüzden 3017 listemi güncelliyorum.
Yalnız elime aldığım bir ürünü sürekli kullanmama rağmen 3017'nin çok miktarlı sabunlarda biraz sıktığı oluyor, zaten forumda 3017 yapan bir ben kaldım herhalde . O yüzden kendimi bundan sonra biraz daha serbest bırakmaya karar verdim. Yine uzun süreli olsa da değişik sabunları dönüşümlü olarak kullanmayı planlıyorum Kapo krem sonrası .
Yalnız elime aldığım bir ürünü sürekli kullanmama rağmen 3017'nin çok miktarlı sabunlarda biraz sıktığı oluyor, zaten forumda 3017 yapan bir ben kaldım herhalde . O yüzden kendimi bundan sonra biraz daha serbest bırakmaya karar verdim. Yine uzun süreli olsa da değişik sabunları dönüşümlü olarak kullanmayı planlıyorum Kapo krem sonrası .