02/11/2015, Saat: 23:26
(01/11/2015, Saat: 23:52)bayindirh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim de keskinlik ve ömür puanlarım sizinkiyle aynı ancak; ben şimdiye kadarki deneyimlerimle konfora 6 ve tahrişe ise 7,5 puan veriyorum. Benim kullanılabilir jiletler listemde kalacak gibi görünüyor. Bugün yeni bir Timor jilete geçtim, deneyimlerim sonrası onunla ilgili görüşlerimi de paylaşmayı düşünüyorum.
Anlaşılan sizde benim gibi jilet deneme sürecindesiniz.Jilet işi cidden kişiden kişiye değişen bir konu mesela ben kırmızı mavi rapirayı hiç beğenmedim ama yorumları okuyunca bu jiletin beğenenlerin sayısının fazla olduğunu gördüm.Dün shark marka jileti deneyim dedim,tıraştan sonra gün boyunca batma hissi oldu ilk defa başıma geldi ama eminimki bu jiletide beğenen vardır.Yabancılarda bizim derbylere bayılıyor biz burada yüzüne bakmıyoruz.Ayrıca işin psikolojik etkiside var,insan jilete fazla para verince onu beğenme yanlısı oluyor bazen.
WS lere gelince bu jileti bayılarak kullanan ıslak tıraşa alıştırdığım arkadaşım var adamın açıklaması "keskinliği iyi,cildimi zorlamıyor" bu kadar basit ve net.Tahriş ve konfor konusuna gelince bu jilette gördüğüm cilde dalma yatkınlığı benim için büyük eksi,fatip kullanmamında etkisi olabilir tabi belkide tekniğimin yeterli olmamasıda başka bir sebeptir.Şuana kadar ciddi anlamda severek kullandığım tek jilet çıktı oda Polsilver dır.Bu jiletin herşeyi benden 7 ve üzeri not alır.Denemediyseniz alın bir paket.
Timor jilet yorumunuzuda merakla bekliyorum,kullanmadığım bir jilet.