(22/11/2015, Saat: 04:29)Kea.aksoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün alıp denediğim bir alet. Bu arada forumda ve geleneksel traşta yeniyim bu ilk yazımHoşgeldiniz azizim Ben de açılışı Wilkinson'la yapanlardanım. Jilet konusunda fazla araştırma yapamadan mavi astra'da karar kıldım, şimdilik memnunum. 7ocolok'a da baktım şimdi iki çeşidi var sanırım, sharp edge ve super stainless olarak. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
İş geregi 5 senedir hergün traş oluyorum ama kendime eziyet etmişim kartuşlarla bunu anladım.
Alet plastik kaplama yani tutma yeri aslinda metal. Çok mild bir alet yani kendinizi istesenizde zor kesersiniz. Ben jilet olarak 7oclock kullandim; baya arastirdim jilet işini ve gür ve sert sakala en uygunu bu. Wilkinsonun kendi jiletlerini kullanmayı düşünmuyorum bile. Çok güzel bir traş verdi; resmen aktı gitti. Haftaya muhle r89 elimde olur sipariş ettim yurt dısından ama bence başlangıç için wk gayet yeterli ve fiyat performans olarak üst düzey. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim
Bu arada sıradaki sıçramayı R89'a yapmayı düşünsem de şimdilik önceliğim iyi bir fırça. Hasbelkader aldığım Banat sentetik eziyet gibi geliyor. R89 için en cazip fiyat tvbshaving.com'da gözüküyor şu an için, siz hangi siteden verdiniz acaba siparişi?
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi