24/11/2015, Saat: 23:20
(24/11/2015, Saat: 22:08)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @eroldemir83 ve @kerimovic komşularım,
Belki daha önce yazmışsınızdır ama kahvefabrikası ile ilgili eleştirilerinizi biraz açar mısınız? Bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum, yorumlarınız çerçevesinde başka yere de yönlenebilirim.
(24/11/2015, Saat: 22:12)heartsmagic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kerimovic, Kahvefabrikası ile alakalı gördüğün sıkıntı nedir acaba? Ben bir süredir oradan sipariş veriyorum ve özellikle belirli kahvelerinden çok memnunum. Hani burada yazılanlardan sonra bir de Kronotrop'dan sipariş vereceğim kahvem bitince ancak Kahvefabrikası ile yaşanan sıkıntıyı merak ettim cidden. Hem sen hem de @eroldemir83 olumsuz yorum yapmışsınız. İki kişi bir şeyler söylüyorsa dikkate almaya değer diye düşündüm.Bu biraz damakla alakalı birsey, ben az kavrulmuş asidi çok yüksek kahveleri seviyorum. Arada güzel topraksi sumatra bulursam onu da affetmem tabii aeropress için denek lazım arada
Kahvefabrikasinin en büyük sıkıntısı kavurma profillerinin oturmamasi bir türlü, bir aldığım kahve iyi performans verip ikincisini alınca aynı tadı vermiyordu, ki belli kavrulmasiyla alakalı bir durum. Bir kere de başıma söyle birsey geldi, kahvenin dışı dark roasta dönmüş ama içi çiğ.
Kimsenin işini kötülemek istemiyorum sonuçta piyasada işini iyi yapmaya çalışan az sayıda isletmeden biri..
Bir de kronotropun kurucusu ve roasteri Çağatay bey mambocinoya geçmiş mehmet gürse sattiktan sonra, kahvelerin çok değiştiğini söylüyorlar, önceden vasatın altiydi, karakoydeki şubeye bir ara uğrayıp deneyeceğim inşallah.