25/11/2015, Saat: 20:02
(Son Düzenleme: 25/11/2015, Saat: 20:02, Düzenleyen: onurcakmak.)
@Cesko ben Cold River Soap Works ile Phoenix sabunlarını öneririm. CSRW için Vetiver Moderne Phoenix için Gondolier serisine bakabilirsiniz. Bir de Phoenix Beach var. Ben sipariş ettim ancak henüz elime ulaşmadığı için deneyemedim ama kendi websitelerinde kokusuyla alakalı ciddi oranda olumlu yorum bombardımanına tutulmuş.
CSRW'yi Türkiye'ye sipariş edemiyorsunuz, Phoenix'in ise çok külfetli. Ben daha çok Türkiye'de ve Avrupa'daki online sitelerde kolay bulunmayan ürünleri almanızı tavsiye ederim. Bu sabunları kendi websitelerinden sipariş edebilirsiniz, uygun fiyata postalıyorlar. CSRW Vetiver Moderne'yi iki tane sipariş ederseniz bir tanesini sizden ben satın almak isterim.
CSRW'yi Türkiye'ye sipariş edemiyorsunuz, Phoenix'in ise çok külfetli. Ben daha çok Türkiye'de ve Avrupa'daki online sitelerde kolay bulunmayan ürünleri almanızı tavsiye ederim. Bu sabunları kendi websitelerinden sipariş edebilirsiniz, uygun fiyata postalıyorlar. CSRW Vetiver Moderne'yi iki tane sipariş ederseniz bir tanesini sizden ben satın almak isterim.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!