29/11/2015, Saat: 04:20
Aleksey;
Onurcakmak;
Kusuruma bakmayın geç farkettim.
Suratta daha az dağılma bakımından Duke daha zevkli ama hala kıl uçlarındaki o aradığım sertliği, batmayı yakalayamadım.
Epsilon'u da deneyeceğim.
Zaten hep ikinci el alma sebebim de arayış sırasında fazla zarara uğramamak. Bulduğumda sıfırını bakacağım. Bulursam inşallah. Her nerede yapıyorlarsa.
Onurcakmak; Teşekkürler. Çok faydanızı görüyorum.
Onurcakmak;
Kusuruma bakmayın geç farkettim.
(29/11/2015, Saat: 00:40)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Duke nasildi, sertligi tatmin etti mi?Aleksey; Tipsoft Bana uygun değil dağılıyor.
Suratta daha az dağılma bakımından Duke daha zevkli ama hala kıl uçlarındaki o aradığım sertliği, batmayı yakalayamadım.
Epsilon'u da deneyeceğim.
Zaten hep ikinci el alma sebebim de arayış sırasında fazla zarara uğramamak. Bulduğumda sıfırını bakacağım. Bulursam inşallah. Her nerede yapıyorlarsa.
Onurcakmak; Teşekkürler. Çok faydanızı görüyorum.
(29/11/2015, Saat: 00:53)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AKadir üstad, silverti aslında çeşitlere ayrılıyor. Sizin meselede kıl tipi önemli. Örneğin Finest 2Band silvertip bir fırça . Bu tip bir düğüm, hem omurgası hem de HMW veya Premium Silvertip'lere göre masaj etkisi / karıncalanma hissi veren uçları sayesinde damak zevkinizi daha iyi karşılayacaktır. Daha sert kıl ucu bekliyorsanız Best'lere bakabilirsiniz. Pure Badger'ların sert belki hoşunuza gidebilir ama bu fırçaların çok zayıf omurgalı olması ve uygulama esnasında çok açılması pek kullanışlı olmuyor.