13/12/2015, Saat: 14:51
(13/12/2015, Saat: 13:56)BurakKaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar yine ben son bir sorum olucaktı size , yeni gelen best badger'ı çok sevdim yumuşak ve etkili . Ancak arko ile derdim büyük . Arkoyu ne kadar susuz yapsam da kuru oluyor kaymıyor jilet yüzümde , sulu yapınca zaten ortada sabun kalmıyor yüzümde çok incecik su gibi kalıyor . Kreme döncem bu gidişle evde açılmamış paket TOBS var ama arkonun kokusunu çok sevdiğim için bırakamıyorum sizce hatam nerede ?
Bir süre ılık suda beklettiğiniz fırçayı sabunla buluşturmadan önce silkeleyin ama çok değil. (şöyle 1-2 kez) Yani suyun fazlasını alacaksınız. Sonra kapta yükleme yapın. Köpürtmeye kapta devam edecekseniz kabı ters tutun ki fırçada fazla su kalmışsa aksın gitsin. Sabırla bir süre (fırçayı ters çevirdiğinizde köpük akmayıncaya kadar) köpürtmeye devam edin. Eğer yüzde köpürtme yapacaksanız yüklemeden sonra fırçayı kıvamlı ve dolgun bir köpük elde edinceye kadar yüzünüzde dolaştıracaksınız. Tüm bu süreçlerde eğer kuru köpük olursa (en başta fırçadan çok su atmışsanız) ara sıra fırçanın ucunu suya dokundurarak ya da elinizle birkaç damla su katarak köpüğü kıvamlı hale getirebilirsiniz. TOBS konusuna gelince hiç kullanmadım ama takip ettiğim kadarıyla başarılı bir sabun. Muhtemelen daha rahat edersiniz. Bir de imkanınız olursa Cella'yı deneyin derim. Bunlar kolay ve kaliteli köpük elde edebileceğiniz sabunlar. Merak etmeyin başta ben de sizin gibiydim. Zamanla hangi marka sabun ne kadar su ister, ne zaman suya doyar öğreniyorsunuz.