13/12/2015, Saat: 22:46
(Son Düzenleme: 13/12/2015, Saat: 23:01, Düzenleyen: onurcakmak.)
Biz de Türkiye olarak, bir de kendi artisan sabunumuzu üretirsek, hele böyle bir sabun ustasından, ciddi anlamda kendimizden söz ettiririz. Tıraş aleti ürettik, fırça ürettik jiletimiz ve seri üretim sabunumuz zaten var.
Üstad cilt bakımı konusunda Cold River Soap Works'un üzerine yoktur sanırım. Yastıklama da ise pannacrema. Bir de en önemli husun sakalı yumuşatma, bu genelde hep atlanıyor, sabun incelemelerinde malesef hiç yer bulmuyır. Aslında en önemli unsurlardan bir tanesi de bence bu.
Ben hangi içerik ne işe yarar bilemem ama, bu özellikleri tümden barındıran bir sabun üretilebilirse heralde pek çok kişinin vazgeçilmezi olur.
Edit: İçerik resimlerini aşaıya ekliyorum
PannaCrema
Cold River Soap Works
Sent from my iPhone using Tapatalk
Üstad cilt bakımı konusunda Cold River Soap Works'un üzerine yoktur sanırım. Yastıklama da ise pannacrema. Bir de en önemli husun sakalı yumuşatma, bu genelde hep atlanıyor, sabun incelemelerinde malesef hiç yer bulmuyır. Aslında en önemli unsurlardan bir tanesi de bence bu.
Ben hangi içerik ne işe yarar bilemem ama, bu özellikleri tümden barındıran bir sabun üretilebilirse heralde pek çok kişinin vazgeçilmezi olur.
Edit: İçerik resimlerini aşaıya ekliyorum
PannaCrema
Cold River Soap Works
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!