08/05/2012, Saat: 20:27
yaaa ben demiştim ben
bi EJ veya Mühle kalitesi yok Merkürde... ben futur haricinde merkür almadım ama almanyada 34c yi ve şu an hatırlamadığım bir iki modeli daha yakından inceleme şansına sahip oldum. sanki biraz alman yuması gibi .
insanın 1960lara, kaliteli sıfır makinelerin satıldığı günlere gidesi geliyor.
Saygılarımla
bi EJ veya Mühle kalitesi yok Merkürde... ben futur haricinde merkür almadım ama almanyada 34c yi ve şu an hatırlamadığım bir iki modeli daha yakından inceleme şansına sahip oldum. sanki biraz alman yuması gibi .
insanın 1960lara, kaliteli sıfır makinelerin satıldığı günlere gidesi geliyor.
Saygılarımla
(08/05/2012, Saat: 16:56)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: selam,slant bugün elime geçti.gerisi hayal kırıklığı,slantın en üst vidalı çıkan kısmı çok ince etsiz ve kaplama çok zayıf , yine bu parçanın oval iç yüzeyi kaplama hataları ve minik kabarmalar var paralel kılcal çiziklerde cabası...
eğik barın sapa bağlı kısmı üst kısım idare eder fakat alt kısmı yine kaplama ve finishing hataları var sapa gelince küçük bir montaj çiziği var ve sap kalite olarak bardan iyi durumda barı yumaya sapı da muhleye yaptırmışlar gibi...
asıl hayal kırıklığı jilet tepsiye oturtuğu zaman giyotin asimetrisi bir tarafta iyi diğer tarafta kayık ancak jileti kenarlardan elle biraz itince , giyotin asimetrisi bozuk taraftada bir miktar düzelsede ,alete agresiflik verecek olan asimetrik çizgi her iki taraftada eşit değil...
slant alacaklara duyurulur bakalım bu aletle bir de tıraş olayım korkacak ne var artık yüz naklide yapılıyor.....
saygılar