07/01/2016, Saat: 00:44
Orak tıraş aletinin siyah ve gri saplı olan her iki rengini de kullandım ve iki ürün de aynı kalitede. Ürünün krom metal kaplamasını beğendim, genel olarak kalite hissi fena değil, resimlerde de görüldüğü üzere güvenlik barında sanırım kalıptan dolayı kısmi pürüzler var ancak tıraş olmaya engel bir durum oluşturmuyor. Siyah saplı olanı görünüş olarak biraz daha çok beğendim. Plastik sapı da hem işleme hem de materyal olarak güzel. Treet dura sharp silver edge jilet ile birkaç tıraş oldum ve hiçbir tahriş, kesik ya da noktasal kanama yaşamadım aksine benim için önemli bir kıstas olan boyun bölgesinin tam anlamıyla sinekkaydı olabilmesini de sağlayan bir alet oldu. Bazı tıraş aletlerinde ne kadar iyi ön hazırlık veya teknik yaparsam yapayım boyun altında başarısız olabilen aletler çıkıyor ama bu aletle tam anlamıyla sinekkaydı tıraş olabiliyorum. İlk perdede sanki jilet cilde çok yakınmış gibi geliyor ama açısına hemen adapte olunabiliyor.
Satın aldığım satıcı 1-2 aydır piyasada olduğunu belirtti. 4TL'ye bence gayet iyi bir tıraş aleti.
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..