27/01/2016, Saat: 18:15
(22/01/2016, Saat: 19:57)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkür ederimBende yanlış düşünüyorsunuz derby sürüm mantığı ile satış yapmaya çalışan firma siz ise kalite mantığı ile gitmeyi düşünüyorsunuz...derby adedi 0.2 TL olurken siz 1 TL ye satış yapabilirsiniz çok rahat....siz müslüman iklimini hep unutuyorsunuz
(24/01/2016, Saat: 02:32)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar isim olarak markayı kastediyorsanız Rocnel olarak devam edecek, ancak bir logo oluşturma amacımız var.
Her ne kadar yaprak jilet ile makine bir kardeş gibi görünse de, üretim süreçleri bir birinden çok farklıdır. Uzmanlık alanlarımız çok farklı. Türkiye'de jilet üreten Derby isimli bir fabrika bulunmaktadır. Bu marka jileti beğenen var beğenmeyen var ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim Derby çok büyük kurumsal bir işletme, böyle bir fabrikanın jiletleri dahi bizim ülkemizde tam kabul görmemişse biz bu işe girersek sıfır alacağımızı düşünüyorum.
Şuan ki çalışmalarını aynı şekilde devam ettirirlerse, Derby firmasının zamanla jilet alanında dünyanın en ileri gelen şirketi olabileceğini düşünüyorum. Kullandıkları ham maddeler çok iyi, kaplamalar çok iyi durumda. Yaprak jiletlerle ilgili yaklaşık 10 sayfalık bir araştırma yazısı hazırladım, üretim süreçlerinden bilinmeyenlerine kadar ayrıntılı bilgiler içeriyor, yakında forumda bir başlık açarak bu yazıyı yayınlayacağım. Saygılar.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi